evo me kasnim
zamaja se sa nauku
mada od nje niko vajdu nije video
dakleM
bila malcice u Bratislavi, videla kako kafane vape ya narodom
tamo ljudi sam rade, nema ih nigde ni u toku nedelja a bogami ni vikendom
u 10 uvece vec ni u jednoj kafani nece da spremaju veceru, jer uskoro zatvaraju
e ne znaju oni za Niske kafane
proveli se lepo, videli sto sta, imali i audijenciju kod nase ambasadorke
naravno kad smo tu glupo je ne otiici i do Beca....
samo da dodam najbolje smo jeli na Palicu, kod Abrahama i potvrdili da od nase hrane bolje nema
istina ljudi oko mene su odusevljeno svezim pivom, nepasterizovanim koje preave cesto i u kafanama gde ga odmah sluze
al ja kao kokakolicarka nijsam merodavna ya to
iznervirao me dnevni parking od 67 evra . pa puta 4 dana....ya te pare su trebali i kolima da titraju stabovit organ, al ajd....
kad ide tele nek ide i uze...
inace zakasala sam sa slavama
pre neko vece bili kod druga koji ima kafanu te je tu i bila proslava
mislim iskoreicen prostor jer je kafana njihova
lele sto je bilo....
odusevila me majka, ima preko 75
mali kad je pocela da lomi case i tanjire, da se veseli i igra sa oba vestacka kuka....
milina\
merak
sin se yeya nemo mamo inventr da lomis
al majka uziva
i treba
uspeli su da prebrode strasnu ydravstvenu bolest i treba da peva i da se veseli sve u senaest
Sin Baja Antihrist je zlatan
osim sto je udavio komsijku macku koja je usla u nase dvoriste i nekako ali i dalje niko ne shvata kako jednu motiku pregrizo, sta li je uradio
nikom i dalje nije jasno tek onaj metalni deo sa drvenim patrljkom je tu a ostali drveni deo u vise komada pronalazen je u dvoristu.
Junacki je i jednog pacova ubio koji je iz komsijskoh skladista suve hrane krenuo neovlasceno u nase dvoriste
ali to nije bio pacov
ono je nesto velicine praseta
cak i Alfa koji je asanirao teren kaze da ga ima brat bratu vise od kilograma
Mama Dona je kao curetak, skace juri pokusava da dobije svoje vrema sa nama, mada je to uy Baju vrlo tesko
jer gradacija nije ljubomoran ko pas no ko Baja...
ylatna je
moj curetak.....
i tako....
i da
kumo, sveti Nikola bey pitije od bob sa mnogo zejtin i gruvanu ljutu papriku i nije neki sveti Nikola