F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u 12h :)
nema mnogo da se uci,par stranica,kao mini test da skupimo neki poen za dalje.
mnogo su tezi predmeti ,strucni svi i stroziji profesori :D

magi jel si videla bebe?

jesam.........pročitala sam sve propušteno, videla slike ....samo sam zaboravila da komentarišema verovatno sam još neke postove propustila da komentarišem :rumenka: izvinjavam se...a bebe - mnooooogo su slatke....

a tih par stranica, nauči, skupljaj poene, lakše je tako....

dobro jutro....:)

uh, Goco...:zag: boleće to jedno vreme , sigurno....mene još uvek boli lumbalni deo, kada sam ono pala jako trgla.... najbolje da te i dr pogleda....

ovde nije hladno, već duva vetar, i naneo na moju stranu ulice i u dvorište ogromnu količinu opalog lišća.... moram da idem to da pokupim.....a ja nemam jednog drveta koji bi mi pravio takav posao..

dOBRO JUTRO deco ....pauzicaaaa.....majušna :lol:

img5689-1.jpg

Dobro je Goco kad si mofla da spavaš :zag:
Oćem reći nije ti ništa :zcepanje:

evo slike...na ovu testeninu misliš...
1427w43.jpg

ovaj boldovani izraz mi se jako svidja...hhahaha

Da, ta. :) Ima i sa racicima, juneca i vegetarijanska.

bila sam gladna...a bolje da sam skuvala samo običnu paradajz čorbu, i to bi brzo bilo gotovo....

Pa i obicne makarone... :(

E pa jutros nam je neki rotvajler napravio minimum 500 evra stete. :aha: Upao je kod curaka i podavio, izujedao... njih 4-5. Vama zelim dobar dan, nama je ocajan, ceo dan pokusavamo da mu udjemo u trag.

'Ce. Nama steta izasla na 6 curana, sto ce reci, oko 120kg. :neutral: A i ova preostala 3 pitanje je hoce li preteci nocas, s obzirom da su pod stresom i izujedani. :( Tog psa je neko izbacio, verovatno zato sto je nesto slicno napravio u njegovom kraju, njegovim komsijama. Vidjen je u naselju ali mi ga nismo nasli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back