Say it right
Buduća legenda
- Poruka
- 28.194
sad cu se udam
zinat haha
zinat haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.kokanjje..
...majkumu......kud ide ovaj svet 
udaja.....kokanjje..
...majkumu......kud ide ovaj svet
![]()

još malo pa će da krene da se poštapa taj idealnisamo čekam idealnogjoš malo pa će da krene da se poštapa taj idealni

Šta se ti smeješ, nikad nije kasno![]()
odoh na spavanje.....laku noć Goco, vidimo se ujutru 

samo čekam idealnogjoš malo pa će da krene da se poštapa taj idealni

Stvarno ne mogu da dođem sebi. Ostavila sam kavez na terasi ako su slučajno negde blizu, Paja i nije bio neki letač. uhhhhPa gde si ti? Svrati malo čećšćezaboravili smo kako izgledaš.

Jocko može, evo upravo je pijem. Ne mogu da dođem sebi. Ustanem jutros i po navici pravo do kaveza s papagajima da otkrijem kavez, vidim kavez nije pokriven, mm sinoć zaboravio. Prilazim kavezu,a kavez prazan. Pitam mm gde su papagaji, on kaže šta postavljaš glupa pitanja gde bi bili papagaji, prilazio i on kavezu i zuri u prazan kavez. Sinoć sam sedela u dečijoj sobi na računaru on je ugasio svetlo i mislila sam da ih je uterao u kavez. Vrata od terase bila otškrinuta ali zavesa skroz navučena. Ne mogu da dođem sebi od šoka. Zvala mamu da pažljivo saopšti deci,sutra dolaze, ćera ima da vrišti. Ona je mnogo volela Paju. Dok je učila on stoji na njenoj stolici i gricka joj kosu.Stvarno ne mogu da dođem sebi. Ostavila sam kavez na terasi ako su slučajno negde blizu, Paja i nije bio neki letač. uhhhh
ebigaSad me zvala mama ćera plače suza suzu stiže, joj boli me glava![]()

Jocko može, evo upravo je pijem. Ne mogu da dođem sebi. Ustanem jutros i po navici pravo do kaveza s papagajima da otkrijem kavez, vidim kavez nije pokriven, mm sinoć zaboravio. Prilazim kavezu,a kavez prazan. Pitam mm gde su papagaji, on kaže šta postavljaš glupa pitanja gde bi bili papagaji, prilazio i on kavezu i zuri u prazan kavez. Sinoć sam sedela u dečijoj sobi na računaru on je ugasio svetlo i mislila sam da ih je uterao u kavez. Vrata od terase bila otškrinuta ali zavesa skroz navučena. Ne mogu da dođem sebi od šoka. Zvala mamu da pažljivo saopšti deci,sutra dolaze, ćera ima da vrišti. Ona je mnogo volela Paju. Dok je učila on stoji na njenoj stolici i gricka joj kosu.Stvarno ne mogu da dođem sebi. Ostavila sam kavez na terasi ako su slučajno negde blizu, Paja i nije bio neki letač. uhhhh