F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cokoladne-svadbene-torte.jpg

posluzite se
domacica umesila
torte-cokoladne.jpg

ili
_sp-neverovatne-torte.jpg

dobro jutro....

hvala svima na jučerašnjim čestitanjima mojoj ćeri.....sinoć nisam imala net, u stvari stalno se prekidao...jednostavno nisam mogla ništa da pošaljem....

danas naša Mileva slavi, pa i ovde da poželim sve najlepše...:orkestar:

Jocko može, evo upravo je pijem. Ne mogu da dođem sebi. Ustanem jutros i po navici pravo do kaveza s papagajima da otkrijem kavez, vidim kavez nije pokriven, mm sinoć zaboravio. Prilazim kavezu,a kavez prazan. Pitam mm gde su papagaji, on kaže šta postavljaš glupa pitanja gde bi bili papagaji, prilazio i on kavezu i zuri u prazan kavez. Sinoć sam sedela u dečijoj sobi na računaru on je ugasio svetlo i mislila sam da ih je uterao u kavez. Vrata od terase bila otškrinuta ali zavesa skroz navučena. Ne mogu da dođem sebi od šoka. Zvala mamu da pažljivo saopšti deci,sutra dolaze, ćera ima da vrišti. Ona je mnogo volela Paju. Dok je učila on stoji na njenoj stolici i gricka joj kosu. :sad2: Stvarno ne mogu da dođem sebi. Ostavila sam kavez na terasi ako su slučajno negde blizu, Paja i nije bio neki letač. uhhhh

Jocko može, evo upravo je pijem. Ne mogu da dođem sebi. Ustanem jutros i po navici pravo do kaveza s papagajima da otkrijem kavez, vidim kavez nije pokriven, mm sinoć zaboravio. Prilazim kavezu,a kavez prazan. Pitam mm gde su papagaji, on kaže šta postavljaš glupa pitanja gde bi bili papagaji, prilazio i on kavezu i zuri u prazan kavez. Sinoć sam sedela u dečijoj sobi na računaru on je ugasio svetlo i mislila sam da ih je uterao u kavez. Vrata od terase bila otškrinuta ali zavesa skroz navučena. Ne mogu da dođem sebi od šoka. Zvala mamu da pažljivo saopšti deci,sutra dolaze, ćera ima da vrišti. Ona je mnogo volela Paju. Dok je učila on stoji na njenoj stolici i gricka joj kosu. :sad2: Stvarno ne mogu da dođem sebi. Ostavila sam kavez na terasi ako su slučajno negde blizu, Paja i nije bio neki letač. uhhhh

:sad2: ebiga

Sad me zvala mama ćera plače suza suzu stiže, joj boli me glava:dash:

pa možda imaju sudbinu kao ova nimfa

jutros mi priča klijent da im je juče ili prekjuče, ne znam tačno kad reče, došao papagaj....nimfa. Sedeli na klupi on i žena na našem šetalištu i na drvetu nimfa....on zvizne i ona dodje i sleti ženi na glavu. Ova se trgnu i papagaj pobeže opet....ovaj opet zviznu i papagaj dodje...uhvatio je u ruku i odneo kući. Odmah otišli i kupili kavez. Eno je ženi na ramenu usisavaju zajedno, ako je ne vidi onda zakrešti i zove je....pitoma skorz....ovaj bušio rupe u zidu da zakače kavez a nimfa ništa, ne plaži se. Za mesec-mesec ipo im stiže šrene zlatnog retrivera....biće čupavo :rotf:

Mnogo mi je zao, Goco i znam kako se osecas. Ko nije osetio taj bol, taj ne zna sta je to.
Daj Boze da se vrate pticice. Nekad se i to desi.
Ja nisam imala takvu srecu i umalo da izgubim bebu pre dvadeset godina zbog soka, jer su mi mog papagaja koji je spavao sa mnom bukvalno, moj tadasnji muz i njegov brat ``slucajno`` izveli napolje.
Pticica sta ce, osetila slobodu i otisla. I dan danas sanjam moju Becu.
Pre godinu dana cerkina tigrica se razbolela i uginula. Dugo je trajala njena borba protiv bolesti, ali nije bilo leka. Bila sam se vec zabrinula za cerkino fizicko i dusevno stanje, zalila ga je godinu dana i zali ga i dan danas, isto se zvao Paja, sada opet ima papagaja, ali nimfu. Zove ga Toja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back