F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, i pogresno. Ovo, bre nije problem, ubacis u teglu i ukljucis stapni mikser. I od moje i od tvoje opcije se jednako brzo ogladni samo si mojom opcijom uneo manje kalorija a jos ima i cimeta i meda koji pozitivno uticu na metabolizam i bananu koja sadrzi kalijum pa je i steta manja kad sve saberes i oduzmes. Sta imas u bureku sa sirom? (Onaj sa mesom nisam volela ni dok sam jela meso.) Imas belo psenicno brasno, svinjsku mast, sir sumnjivog porekla i kvaliteta, sve tesko svarljivo, pa to kad ti padne na zeludac k'o kamen za kupus da si progutala! A sta imas da iskoristis? To malo kalcijuma iz sira se odmah ponisti time sto menjas pH u telu i crpis iz kostiju fosfor i kalcijum, mast, zna se, odmah ide u jetru i odatle, ako jos ima mesta, u shlauf, a brasno... E, to je posebna prica. :lol: (Ako sad ima nekoga kome nije preseo burek, nisam nista uradila! :rotf:)

ne volim burek
nikako, meni je ta hrana teska
ako mi se nesto jede to je tunjevina
i to bih jela za svaki obrok sto nem pojma, jednostavno volim
jaja isto jedem jednom u 3 meseca
sva sreca moja mama kuva svaki dan, uglavnom povrce sa mesom, piletina najvise, a ako je nesto sto mi se ne svidja
ja ni ne jedem
svela sam inace obroke na minimum i lepse i lakse se osecam
samo jos duvan da ostavim :aha:
:kafa:
bar dan odeljenjce

Kupujem svake nedelje od iste osobe. ok je. Do sad nismo imali problema.

E to vec menja stvar. :)

bar dan...stigla sam. :heart: Podjosmo oko 6 jutros i lepo putovasmo po ladovini.
Za Magi :zag:......ne znam šta drugo da kažem

Dobrodosla nazad, razredna. :zag:

ne volim burek
sva sreca moja mama kuva svaki dan, uglavnom povrce sa mesom, piletina najvise, a ako je nesto sto mi se ne svidja
ja ni ne jedem
bar dan odeljenjce

Ja bih krompire mogla 3x dnevno 7x nedeljno, na sve nacine sem u piti, toliko ih volim, ali prosto mi se ospe lice od njih. Sad sam pojela tanjir kupus salate sa tankim parcetom hleba. Kasnije cu tanjir srpske salate bez hleba, ali posutu susamom.

Ima li koga? :ceka: Magdo, kako je noga? Kako je Lena? Joco, ako citas, :cao:

Joj, kako sam se odusevila! :aha: Malo je mutno ali moze da se procita!

8090_472336349444146_937460398_n.jpg

dobro veče....evo da referišem , odgovorim na pitanja...Lena je dobro, otok se samo malo poznaje, ona je dobro prošla...mene boli, sutra idem na previjanje pa ću da vidim kako izgleda rana....protiv bolova mi najbolji movalis, jeste da sam ga još Frensis davala, pa je ostalo par tableta, istekao rok trajanja u novembru prošle godine, , ali nisu promenile izgled i efikasni su...

hodam polako, a kad sedim podignem nogu na drugu stolicu ili ležim... kada treba da krenem, onda ludjački boli kad spustim nogu...

ne volim burek
ja ni ne jedem
bar dan odeljenjce

od detinjsta , još iz nižih razreda osnovne škole ne jedem burek....onda smo imali užine u školi, i dobijali ponekad burek....maaaastan, pre podne mlak a posle podne hladan-ukočen...... i tako- burek u životu nisam kupila sebi....

dobro veče......ama sam ko prebijena, svaka koskica me bolela i mišić i koža na ledjima a to je znak da ću da se razbolim. Dva puta danas spavam.....uzela rapčten duo i legla...zima mi je bilo.....onda sam se preznojila.....i sad sam relativno ok.

Kaže mi jedan komšija da je sinoć video onu ženu i psa - šeta bez povoca i bez korpe....sad ja razmišljam da ako je ja vidim, makar bila na povocu ali bez korpe , odmah da zovem komunalnu policiju, bez upozorenja. pas je svakako višlji od 55 cm....a neko mi je rekao da je taj pas već i pre ujeo jednu ženu....ali to je neproverena informacija....

Kaže mi jedan komšija da je sinoć video onu ženu i psa - šeta bez povoca i bez korpe....sad ja razmišljam da ako je ja vidim, makar bila na povocu ali bez korpe , odmah da zovem komunalnu policiju, bez upozorenja. pas je svakako višlji od 55 cm....a neko mi je rekao da je taj pas već i pre ujeo jednu ženu....ali to je neproverena informacija....

Još uvek možeš i da tužiš. Stvarno bezobrazluk.

Magi :zag: Ti sutra kod doktora uglas kukaj kako te boli nek smučkaju neki koktelčić injekcija za tebe

da, mislila sam na to....a koliko to drži da ne osećam bol ? samo ne znam da li će hteti dr, jer je moja na god.odmoru....mada su mi rekli da je ova što će sutra biti, mlada i preduzimljivija nego ona moja...a onu znam još iz gimnazije, generacija smo....

Stvarno ne znam, valjda znaju veterinari ili možda znaju naše modlice pa kad se pojave nek odgovore.

raspitaću se.....bilo bi strašno da ugrize neko dete.....danas , vidim mlad čovek sa devojčicom od oko 5 godina vode mladog zlatnog retrivera, ima 5 meseci i baš su stali na uglu gde se na nekih 20 metara desila moja nezgoda....ostavio je dete na ulici sa psom a on ušao u prodavnicu....kad se vraćao upozorila sam ga da obrati pažnju drugi put....ali to mogu biti sekunde u pitanju...

ako si ga upoorila.......kukaj kod doktorke....ti kakva si ima da kažeš da te malo bolucka :rtfm:

pa da...imam dosta visok prag trpljenja bola.....i sad su mi dr i sestra rekle da bi se neko drao dok su me previjali, a ja ćutala ko riba....samo sam malkice jauknula kad je samu ranu pritisla...a danas Lena naletela na moju bolnu nogu....e tu sam zvezde videla!!!!

pa da...imam dosta visok prag trpljenja bola.....i sad su mi dr i sestra rekle da bi se neko drao dok su me previjali, a ja ćutala ko riba....samo sam malkice jauknula kad je samu ranu pritisla...a danas Lena naletela na moju bolnu nogu....e tu sam zvezde videla!!!!

znala sam.......ne možeš tako Magdo....ta tvoja hrabrost krije od lekara pravu sliku ..:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back