F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednjih 9-10 dana...imitiram mamu senicu....malo ptice, jedino prezivelo, u gnezdu, na tavanu...nesto se desilo roditeljima...i moj sin ga snese sa tavana,kad ga je slucajno nasao, jer je malena pticica, koja ne moze da leti, doskakutala do njega, trazeci spas....stavili smo ga u maleni kavez, zao mi je ali veci nisam mogla naci, a da kupujem, ponudjeni su skupi, a nije mi cilj da ga u kavezu maltretiram , vec da malo ojaca proleti, i da ga pustimo....hranim ga 20 puta dnevno,musice, leptiri, bube, i kuvanom piletinom....vaspitao se, iz ruke nam jede...pustimo ga da leti, po kuci, jer napolju za sad ne smem, da ga nebi nesto smazalo...ali on samo uz nas, ...Blek je malo bio ljubomoran...tj znatizeljan...sta je to...a sad se i on na njega privikao.....najveci je problem, pronaci mu hranu, jede kao zver...jedan leptir, ocas smaze...i opet cvrkuce da je gladan....imam veliki posao,da lovim musice i leptirice..velika obaveza...ali jos koji dan, ili nedelja...i pustamo Cvrleta u prirodu.....

Divno! :zaljubljena: Samo, mislim da senice mogu da vladaju i zrncima. A suve bubice, crvice i to kupi u pet shopu, to ti je standardna klopa i za kornjacice i tako te zverove.

jutro :cao:

2ai79l.jpg

3469grd.jpg

Joj, kakva je lepotica! :heart2:

Cvrle je uslikat i usnimljen....samo mi treba pomocnik, da postavim slikicu...jerbo ja zaboravljam,(nisam stavljala odavno, a i retko), ...a pomocnik ne moze da se naspava, od kako je konacno raspusten...upisali smo se u Srednju skolu, pa sad da se naspava, 'ljubi ga majka'...

Ej, pa cestitam! :) Sta je upisao?

Dobar dan zelim. Bem ti raw vegan, non-stop sam gladna, sad jedem paradajz.

snjom se ne moze dogovoriti a da se ne posvadjamo,nikad ona nemoze.

i ona je pregorela juce,sve smo masne od jekoderma.ali ja idem ne mogu da je slusam.

prelazi u boju,ali placeci se oblacim,bas boli.

Divno! :zaljubljena: Samo, mislim da senice mogu da vladaju i zrncima. A suve bubice, crvice i to kupi u pet shopu, to ti je standardna klopa i za kornjacice i tako te zverove.

Ej, pa cestitam! :) Sta je upisao?

Dobar dan zelim. Bem ti raw vegan, non-stop sam gladna, sad jedem paradajz.
Mimi, hvala za ideju, angazovacu da mi nabave klopu za prozdljivka, jerbo ja nemogu da navatam kolko on moze da pojede...sinak ce elektrotehniku, telekomunikacuje, toj mu zanimacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back