F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam. Dok nisam otišla kući.
A drugarica koja je bila sa mnom i koja me dosta dobro poznaje mi je odmah rekla: "Znajući tebe, verujem da si ih ipak presnimila - dok si ubacila karticu u kompjuter".
Veoma mi je drago da je bila u pravu...
Bilo bi mi žao da sam ostala bez tih fotki, mada ih nema mnogo (u poređenju sa onim koliko ih obično napravim).[/QUOTE]

Naravno, pa to su uspomene, uhvaćeni trenuci koji se ne ponavljaju....stvarno bi bilo šteta nemati ih....

a ovo , da mahinalno uradimo neke stvari, kako mi je to poznato !!!!!

Dobar dan svim eFovcima.:)

Magi, postoji produzetak zafarbanje i potrebno je prethodno da postavis traku siroku prema plafonu i prema podu i onda se sa produzenim valjkom farba sa poda, nema penjanje kao ni silazenje, nadam se da toga ima kod nas....:ok:

Smeh , divne slike tj plaza i dobro je da si sacuvala na kompu.:cool:

Da si imala prilike da i vidis Plaze u Korintskom zalivu u podnozju antickog grada" DELPFHI", bila bi iznanedjana kako su lepe, lepe su bile za mene jer su od oblutaka, ne obozavam pesak.:heart:

Gordana, samo ti pisi i slobodno hebi svima onima koje te" Ignor"......:rotf:

Sinoc dosla -SMIZLA" dosla da jede, da se mazi, spavala, jela i OPET otisla. Sta cete ,iskoriscava me, jes vala bas kao i sve " ZEMSKE " na svetu. Hahaha:hahaha:

Magi, postoji produzetak zafarbanje i potrebno je prethodno da postavis traku siroku prema plafonu i prema podu i onda se sa produzenim valjkom farba sa poda, nema penjanje kao ni silazenje, nadam se da toga ima kod nas....:ok:

Da si imala prilike da i vidis Plaze u Korintskom zalivu u podnozju antickog grada" DELPFHI", bila bi iznanedjana kako su lepe, lepe su bile za mene jer su od oblutaka, ne obozavam pesak.:heart:

Sinoc dosla -SMIZLA" dosla da jede, da se mazi, spavala, jela i OPET otisla. Sta cete ,iskoriscava me, jes vala bas kao i sve " ZEMSKE " na svetu. Hahaha:hahaha:
Do Korintskog zaliva još nisam stigla... ali jesam do Lefkade koja je za mene zaista otkrovenje i sigurno nešto najlepše što sam videla. Te plaže su mi izvan svake konkurencije...
I Skijatos ima prelepe plaže, zato i kažem da su mi kriterijumi po tom pitanju malo porasli... i da teško da postoji plaža koja može sad da me baš fascinira.
Ova je po mom ukusu i sigurno spada u red najlepših koje sam videla (i kupala se na njima - vreme nije bilo baš neko, ali... ko bi odoleo?).

Do Korintskog zaliva još nisam stigla... ali jesam do Lefkade koja je za mene zaista otkrovenje i sigurno nešto najlepše što sam videla. Te plaže su mi izvan svake konkurencije...
I Skijatos ima prelepe plaže, zato i kažem da su mi kriterijumi po tom pitanju malo porasli... i da teško da postoji plaža koja može sad da me baš fascinira.
Ova je po mom ukusu i sigurno spada u red najlepših koje sam videla (i kupala se na njima - vreme nije bilo baš neko, ali... ko bi odoleo?).

Obi sao sam 90 tih , Grcku i bio sam od Severa pa do Juga i imaju lepih plaza, Mi smo posecivali Anticka mesta i kampovali, bili pokretni.

Drago mi je da si/ste imali lepo vreme i mogucnost da osetite MORSKU VODU i SUNCE.

Bar dan........još ga nema internet u kanc.......ima gi bacim bombu :evil: a ne mogu drugog da tražim jer sam ugovorom vezana godinu dana.
I umorna sam od arbajtovanje bez pauze i muzike....i posle kući....i samo se bacim u krevet hahaahahah

Bar dan........još ga nema internet u kanc.......ima gi bacim bombu :evil: a ne mogu drugog da tražim jer sam ugovorom vezana godinu dana.
I umorna sam od arbajtovanje bez pauze i muzike....i posle kući....i samo se bacim u krevet hahaahahah

Auuuuuuuu, i kazes samo se bacis u krevet?

Da se bre ne povredis, cuvaj se.............

Ako ne ispunjavaju svoj deo ugovora posle tvojih zahteva u pismenom obliku, mozes da trazis nadoknadu stete, jer bo posao stoji.

Posalji ti njima Zvanican dopis i sa pretnjom o otkazivanju njihovog koriscenja.

ju-hu i od mene.....dobro veče svima......:) krečenje skoro gotovo, još samo ispod prozora- iza radijatora....i da poskidam najlone sa nameštaja, odguram ih na mesto, operem prozore i montiram zavesu....a da li će to biti sutra ili prekosutra....:think: ma biće....

Znam Profo, ima toga i kod nas....samo je kod mene visina 280 cm, pa ne vidim dobro kako sam uradila ako stojim na podu...moram prići bliže....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back