jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
dobro jutro...konacno da se naspavam,danas uzivam ne ucim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro jutro...

Dobar dan. Mrvica pobego iz stana kad sam sam ispraćala nastavnicu, i pored toga što je tri puta išao napolje od jutros. Neka pametna komšiska glava ga pustila napolje, osmah su ga napale lutalice, ali je ćera već pristigla. E pa dobio je batine i od mene i od nje![]()
Al sam se uspavala.
Zato, ako danas delujem malo rasejano, da znate sta je.pustara kad citas odredjene postove.
vidim nisi ni procitala moje pitanje![]()

Pročitala sam ali nisam stigla da odgovorim, jer je gospodin razmaženi hteo napolje i lajao da secela zgrada ori. To naravno radi jer je video da me nervira.
Ne znam da li ima u blizini ženka u teranju ali u našem ulazu sigurno nema, to nam već par puta radi ali sada je prvi put izašao napolje, i da ta ista pametna glava koja ga je pustila napolje nije rekla ćeri šta je uradila verovatno bi ga onih pet komada što leže ispred komšijske garaže razapelo.
Pa kad oces u Orion
Sad sam ledom masirala vrat i ruku, boli me ber nikako da prođe, naravno daje od rintanja al šta ću, izgleda da ću morati da idem da iskukam od doktore neki koktelčić

Pa kad oces u Orion
Sad sam ledom masirala vrat i ruku, boli me ber nikako da prođe, naravno daje od rintanja al šta ću, izgleda da ću morati da idem da iskukam od doktore neki koktelčić
pa oduvek sam tamo...ko zna koliko godina i nije bilo problema dok nam nisu promenili tel. centralu
i kud da idem?
A kod koga je komšiluk i kako funkioniše

Idem da legnem i da čitam ,kad ležim ne boli me, mada kao i da je malo bolje od ovog leda![]()
![]()

Dobra strana je sto sam uradila generalku kod Milice u sobi.