F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan želim. Kako ste mi, šta radite? Danas radi baka-servis, mi bili brzinski do Rode da joj pokupujemo neke grickalice za jednodnevnu ekskurziju u ponedeljak pošto sutra nema šanse, ostaje još sutra da kupim neke kifle produžene svežine za sendviče, pa na Trojice, na dva mesta. :aha:

Dobar dan. Mrvica pobego iz stana kad sam sam ispraćala nastavnicu, i pored toga što je tri puta išao napolje od jutros. Neka pametna komšiska glava ga pustila napolje, osmah su ga napale lutalice, ali je ćera već pristigla. E pa dobio je batine i od mene i od nje :evil:

Dobar dan. Mrvica pobego iz stana kad sam sam ispraćala nastavnicu, i pored toga što je tri puta išao napolje od jutros. Neka pametna komšiska glava ga pustila napolje, osmah su ga napale lutalice, ali je ćera već pristigla. E pa dobio je batine i od mene i od nje :evil:

pobegulja,da nije neka zenka u teranju u vasoj blizini?

:cao:

389344_343008379104221_227945653943828_863804_291794302_n.jpg

Jel vas nervira ova reklama?

599083_421905294515700_799333789_n.jpg

Mene uzasno. A znate sta me jos nervira? Zivotinjski zvuci. Ne treba mi petao, imam po imanju fazana kapitalca, ima u njemu brat bratu 5kg, dere se od rane zore. :dash: Zato, ako danas delujem malo rasejano, da znate sta je.

pustara kad citas odredjene postove.

vidim nisi ni procitala moje pitanje :ljutko:

Pročitala sam ali nisam stigla da odgovorim, jer je gospodin razmaženi hteo napolje i lajao da secela zgrada ori. To naravno radi jer je video da me nervira.
Ne znam da li ima u blizini ženka u teranju ali u našem ulazu sigurno nema, to nam već par puta radi ali sada je prvi put izašao napolje, i da ta ista pametna glava koja ga je pustila napolje nije rekla ćeri šta je uradila verovatno bi ga onih pet komada što leže ispred komšijske garaže razapelo.

Dobro veče deco......nestao mi net u kanc još juče....i to je bre učestalo. Još ga nema a treba mi bre za poso. Ceo dan sam na vezi s ovima iz Oriona...i baš sam besna .....i mrtva umorna jer sam radila kao magare do 18 sati, pa onda kući torta, vešovi, večera, sudovi...i sve po red :zcepanje:

Pročitala sam ali nisam stigla da odgovorim, jer je gospodin razmaženi hteo napolje i lajao da secela zgrada ori. To naravno radi jer je video da me nervira.
Ne znam da li ima u blizini ženka u teranju ali u našem ulazu sigurno nema, to nam već par puta radi ali sada je prvi put izašao napolje, i da ta ista pametna glava koja ga je pustila napolje nije rekla ćeri šta je uradila verovatno bi ga onih pet komada što leže ispred komšijske garaže razapelo.

vaspitna.....i kazna

:aha: Pa kad oces u Orion :lol: Sad sam ledom masirala vrat i ruku, boli me ber nikako da prođe, naravno daje od rintanja al šta ću, izgleda da ću morati da idem da iskukam od doktore neki koktelčić

dOBAr jutaaaaaaaar :kafa:
pečem projice sas sira i ne smem da izadjem iz kuće hahahaah
ako izadjem u dvorište i letnju kujnu ima se zamajem i odoše u djavola.
zato se majem unutra sa vešovi, mašine i sad da opajam krug pa u akciju :zcepanje:

Dobar dan, ne da je vruće. išli do buvljaka, poveli Mrcu, nazad smo ga nosili, evo ga sad lež u hodniku na pločicama. A sad da dovršim ručak,ali idem prvo da kupim ono pivo s pomorandžom oće moja ćera da proba:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back