LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.613
stvarno liči na tebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima jedna tema na igricama..zove se moje brdo. Osvajaš brdo uz malo rime i moraš da naglasiš da je tvoje brdo![]()

a tamo....davno sam bila na igricama....moraću malo da se aktiviram...
Što li mi se Ljilja uozbiljila 
Gordana postade pesnikinja zbog igrica![]()

stvarno liči na tebe
a što sam ponosna na njega.....nije što je moj, ali je stvarno zlatno dete, bio već od malena.... ljubi ga majka !a što sam ponosna na njega.....nije što je moj, ali je stvarno zlatno dete, bio već od malena....
....vidi se po liku magi da je dobar čovek...vidi se:ajd..Što li mi se Ljilja uozbiljila
- - - - - - - - - -
Si videla , kakav literalni talenat, samo sa f-a je mogao takav da ponikne![]()

nisam tvoj blog pročitala
nije stavila sociva.I još da dodaš Magi.. ljubi ga majka
- - - - - - - - - -

jutros dok smo spavale zvonio neko na vrata ,budi me sestra i pita da izadje u pidzami ,ja kazem idi.
a to bio neki decko sto cita struju,ona mu otvorila i rekla ti ako mozes procitaj ja ne mogunije stavila sociva.
Strpljivi smo mi ..sačekaćemo ih![]()
kao sto rekoh slatki su,i vidi se da su zaljubljeni 
nama jednom baba pozvonila na vrata u 5 ujutru slucajno mi smo svi poskakali,a ja u snu pomislila da pisti protiv pozarni alarm kao u filmovima.hahaha....dobro je rekla.....meni neke budale,noću zazvone ili ujutro u pola 6 pa pobegnu....rešila sam da ću odsad noću da isključujem zvono....
- - - - - - - - - -

I još da dodaš Magi.. ljubi ga majka
- - - - - - - - - -

videli smokao sto rekoh slatki su,i vidi se da su zaljubljeni
- - - - - - - - - -
nama jednom baba pozvonila na vrata u 5 ujutru slucajno mi smo svi poskakali,a ja u snu pomislila da pisti protiv pozarni alarm kao u filmovima.

Nego ja baš nisam normalana..mogla bih i da prilegnem..treba sutra ustati![]()

dOBRO JUTRO ....kakvo lepo jutro....
![]()
Dobro jutro drage moje
kako ne naidjoh sinoć da vidim slike sa svadbe![]()
Tu sam Magdice, malo se igram...čekam![]()

Magdiceeeeeeeeeee nemam reči, prelepi su oboje, hvala ti što si se potrudila![]()
kad dobijem ostale slike,postaviću još....obavestiću te na pp, da budeš prisutna....