F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zag: a što sam ponosna na njega.....nije što je moj, ali je stvarno zlatno dete, bio već od malena....

:heart:....vidi se po liku magi da je dobar čovek...vidi se

[video=youtube;q1YsmTNTWo]https://www.youtube.com/watch?v=q1YsmTNTWo[/video]

- - - - - - - - - -

:ajd..:lol: Što li mi se Ljilja uozbiljila :think:

- - - - - - - - - -

Si videla , kakav literalni talenat, samo sa f-a je mogao takav da ponikne :rotf:

videh......pravac na Blog da pišeš :rtfm:

jutros dok smo spavale zvonio neko na vrata ,budi me sestra i pita da izadje u pidzami ,ja kazem idi.

a to bio neki decko sto cita struju,ona mu otvorila i rekla ti ako mozes procitaj ja ne mogu :hahaha: nije stavila sociva.

jutros dok smo spavale zvonio neko na vrata ,budi me sestra i pita da izadje u pidzami ,ja kazem idi.

a to bio neki decko sto cita struju,ona mu otvorila i rekla ti ako mozes procitaj ja ne mogu :hahaha: nije stavila sociva.

hahaha....dobro je rekla.....meni neke budale,noću zazvone ili ujutro u pola 6 pa pobegnu....rešila sam da ću odsad noću da isključujem zvono....

- - - - - - - - - -

Strpljivi smo mi ..sačekaćemo ih :lol:

Pa šta će te , kad moram i ja da čekam, nema nam druge....

videli smo :zskace: kao sto rekoh slatki su,i vidi se da su zaljubljeni :)

- - - - - - - - - -

hahaha....dobro je rekla.....meni neke budale,noću zazvone ili ujutro u pola 6 pa pobegnu....rešila sam da ću odsad noću da isključujem zvono....

- - - - - - - - - -
nama jednom baba pozvonila na vrata u 5 ujutru slucajno mi smo svi poskakali,a ja u snu pomislila da pisti protiv pozarni alarm kao u filmovima.

videli smo :zskace: kao sto rekoh slatki su,i vidi se da su zaljubljeni :)

- - - - - - - - - -

nama jednom baba pozvonila na vrata u 5 ujutru slucajno mi smo svi poskakali,a ja u snu pomislila da pisti protiv pozarni alarm kao u filmovima.

obrisala.....

neprijatno je to kad te prepadne zvono , telefon trgne iz sna u sred noći ili rano ujutro, ja se prepadnem uvek da se nešto strašno desilo....

dOBRO JUTRO ....kakvo lepo jutro....:kafa:

attachment.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back