F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aha....kako smo krenuli,ne samo šolje i tanjire će mo da jedemo već i travu će da pasemo...

Kuku Lele, sta Gordana sve ne izmislila, i doslo se do toga, da se jede trava.:eek:

Da se zna Ja sam veliki pobornik da se jede trava..:mrgreen:...ali kao svaki dobronamernik, prvo ostavljam da drugi to pojedu a ondak Ja jedem,:rtfm: tako da simbioza izmadju Jagnjeta koje jelte pase travu i mene je neraskidiva.:rotf:

A sto se tice Gordanu, tu nemerem ic ista da se mesam........:whistling:

jel jeste ......a sad....jedenje:zper:

biće jeden..:zper:..::rotf:

pRAVILNO IZVODJENJE GLAGOLA :zcepanje::zcepanje:

Nesto mi ovde leluja slovca na ekranu ,pa nesto citam i sav sam zbunjen......je..enje:per::hahaha:

Zar se i to promenilo u Serbiji.......ranije je bilo ono prFo a tek posle..........kafaaaaaaaaaaa:rtfm: :rumenko:

More mrak pada, a odok Ja u setnju da si se potrosim kalorije

dI ĆEŠ BRE......TAMAN DODJOH :babamrazica::rotf:

Prebranac spreman, takodje i za punjenje suvih paprika.....šarani u marinadi u frižideru.....ribice tj. skuša, složene za povrćem u ekspres lonac ali svaka ringla mi je prejaka da bih ostavila noćas to tako da ću sutra, bob očišćen i potopljen čeka sutra kuvanje....Maki proknjižio sve što sam donela.....svi radili i polegali.....bole me ledja....naporan dan...od pre pet sam u akciji....laku noć od mene :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back