F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2dmf59j.jpg

dOBRO jutro deco.....:kafa: pa da jurnem u dan...msm, prvo treba da se pomerim :aha:

img0626-1.jpg

Od ono kučište Nere, ne mogu da živim...jedem.....spavam......radim....:zblesav:
Zet je drži u krilu a ona se meni penje na ramena i liže me....majka nije dala večeru :zcepanje:
Grebe zorom na vrata naše sobe da me probudi, cvili .....ne daj bože da nisu zatvorena, eto nje preko mene.....Macu ne dira....jok...samo mene...:dash:
Em radim ko konjče, em ne mogu da zaspim od tog istog rada, em i kad navijem telefon da ustanem u 6,30 a ne pre 5, ona nije saglasna .....eto....idem vako....zombiLjavo :zblesav:

Poslednja izmena:
Pa Ja pojedem jedan ,dva kolaca a stavilin su sve one kolace koje ja volim, znaju vec, Daklem Pita sas Visnjama, sa jabukama, i to Odma smazem i dosta mi je a tanjir je srednji a stave vanilice, pa one sto su zalepljene sas kajsijom, pa kao cokolade, pa sa kokosom, to sam dao drugima, Ja nevolim Kokos, strudle sa makom i sta Ja znam sva ta imena za kolace.

Posto dam 10-15 $, predpostavljam da je to izdasno, gledajuci druge sto daju dobrovoljni prilog za rucak, valjda misle da ipak treba da mi daju vise kolaca,,,,,,,a mozda sam im simpatican pa........uglavnom dobijem vise nego sto mogu pojesti a sdruge strane , stavim na sto, alii drugi nisu jesni mnogo.

Oni bi Tufagije, baklave............ mislim da pored posnog rucka-ribe, pita krompirusa, sa spanacem, niko nije jos i za kolace......... Uvek im ostaje

A za tanjir koji je papirnati, vidis nisam se nikad potrudio da ga probam a po najmanje da ga pojedem GORDANO

:zcepanje:
Sad, apropo kolaca koje bi oni, tufahije je jako tesko napraviti posne, narocito bez dobrih sastojaka. Ali vise nije tesko ni postiti, uz sve vise vegana sirom sveta i sve dostupnije namirnice prilagodjene veganskom rezimu ishrane. Recimo u nasoj (Milicinoj i mojoj) omiljenoj poslasticarnici su tufahije posne.

Što kod vas se tanjiri ne jedu :eek:

:zcepanje::super:

Jel tako Magi ovi naši domaći kolači odavdeN su toliko dobri da obavezno i tanjire izedemo na kraju :lol:

Ma jasno, jos ako je tanjir papirni, pa malo povuce onaj serbet od onih orijentalnih kolaca, ma nema dileme!

Dobro jutro zelim. Uskocila jutros, mm imao obaveze, tu sam do 10h.

aha....kako smo krenuli,ne samo šolje i tanjire će mo da jedemo već i travu će da pasemo...

Dobro jutro....čini mi se da ova slika ne pripada ovdje.....ovo je za pdf "ozbiljno o ljubavi i seksu"...:lol::lol:

Svakako je za 18+. :lol:

dOBRO jutro deco.....:kafa: pa da jurnem u dan...msm, prvo treba da se pomerim :aha:

img0626-1.jpg

Od ono kučište Nere, ne mogu da živim...jedem.....spavam......radim....:zblesav:
Zet je drži u krilu a ona se meni penje na ramena i liže me....majka nije dala večeru :zcepanje:
Grebe zorom na vrata naše sobe da me probudi, cvili .....ne daj bože da nisu zatvorena, eto nje preko mene.....Macu ne dira....jok...samo mene...:dash:
Em radim ko konjče, em ne mogu da zaspim od tog istog rada, em i kad navijem telefon da ustanem u 6,30 a ne pre 5, ona nije saglasna .....eto....idem vako....zombiLjavo :zblesav:

Zna ona na koga moze da racuna. :zag:

Pozdravljam vas. :cao:

Dobro jutro, Sad dođoh od lekara, Mora meni ako ne u neovembru a ono u decembru da se napravi haos u organizmu,,, Juče se žalih,,, na ono što sam se žalila,. srećom pa pametno nisam ništa jela jer mi je želudac opet završio u grlu..puls oko stotke glava optpada pritisak 150/100. Na drugo merenje od panike neću da napišem koliki je bio ,,,nije merodavno... Ustanem jutros popijem kafu i dok sam prošetala Mrcu počinje ponovo glava da bili želudac,,, pritisak pored duplog leka sinoć opet blago povišen... i ja kod lekara,.... I tako kupih lek za želudac dobih smirelice kaže teta doktorka prvo da smirimo žreludac verovatno je od njega problem, pritisak ako se i pored toga ne spušta da uduplim lek i da dođem :aha: Sreća pa me na vrednost 140-150 počinje da otpada glava.

Dobro jutro, Sad dođoh od lekara, Mora meni ako ne u neovembru a ono u decembru da se napravi haos u organizmu,,, Juče se žalih,,, na ono što sam se žalila,. srećom pa pametno nisam ništa jela jer mi je želudac opet završio u grlu..puls oko stotke glava optpada pritisak 150/100. Na drugo merenje od panike neću da napišem koliki je bio ,,,nije merodavno... Ustanem jutros popijem kafu i dok sam prošetala Mrcu počinje ponovo glava da bili želudac,,, pritisak pored duplog leka sinoć opet blago povišen... i ja kod lekara,.... I tako kupih lek za želudac dobih smirelice kaže teta doktorka prvo da smirimo žreludac verovatno je od njega problem, pritisak ako se i pored toga ne spušta da uduplim lek i da dođem :aha: Sreća pa me na vrednost 140-150 počinje da otpada glava.

:zag:

Dobro jutro z:)

Evo mleko se pije i dobro ide uz kolace........z;)

Gordanu: pa zar uz probleme sas zeludac i kafa ide? z:((, cuj pitaj tamo vase doktore da li prepisuju lek " Nexium"-esomeprazole magnesium trihydrate delayed realise tablets. Uzima se dnevno jedna tableta.

LaFice, more daj bre Gordanu, tj njen Afatar ,brez tu vrckanju, more ne moze se ic glediti, Pcholoski bre deluje.....z:mrgreen:

Mimis, kako vreme ide sve vise se tj manje jede a i pocinje da se bira...........:think:

Razredna, kuce znae ko ga mazi i pazi, pa to posle i iskoriscava..........:rotf:

Samo da gvirnem i vidim kako ste, šta radite...Propadoh od posla celi bogovetni dan, sutra samo pasulj i pita
od kupusa...Još sam i ribala garažu, brisala tragove koje Titiriti ostavlja iza sebe...Mačkama ne dam iz kuće
da mi do kraja ne presedne praznik...Taca mi evo kuva kafu, zlatan čovekz;)

Dobar dan/vece, Bolje mi je.
Pometeni prepisuju lek Nexium u stvari da budem preciznija možeš da ga kupiš. Meni je ovoga puta prepisala da kupim Sabax uz smirelicu od 3mg. I ako ništa drugo pošteno sam se danas naspavala. I pošto mi se pritisak vratio u uobičajene vrednosti 110/70 proizilazi da je on krivac za moju glavobolju i povišene vrednosti pritiska.

Dobar dan/vece, Bolje mi je.
Pometeni prepisuju lek Nexium u stvari da budem preciznija možeš da ga kupiš. Meni je ovoga puta prepisala da kupim Sabax uz smirelicu od 3mg. I ako ništa drugo pošteno sam se danas naspavala. I pošto mi se pritisak vratio u uobičajene vrednosti 110/70 proizilazi da je on krivac za moju glavobolju i povišene vrednosti pritiska.

E poooooooooopravila je svoj "mood", sada ce bidne ista :zblesav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back