donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
молим цењене модле да ако је икако могуће ове две слике о малинама да поставе као први пост у мојој теми о малиноима

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

молим цењене модле да ако је икако могуће ове две слике о малинама да поставе као први пост у мојој теми о малиноима![]()

1.izvini kumo a di je tvoja tema i malinoima?
2. da li misliš na zajedničku temu "belgijski ovčar-malinoa" ?
3. ako misliš na temu pod tačkom 2 kako ondaK misliš da postavimo slike kao prvi post kad je tema odavno počela?
4. kude su slike?
majkumu.....što ti je profesorka![]()
1.2.naravno da je tema zajednicka, ali sam je ja zapocela pa ko velim imam pravo da molim modle da intetvenisu retroaktivno
volela bi da se ove slike koje sam sad poslavila, na engEleskom jeziku, o tome da reaguju ya 2,8 sec i o pravima nad vlasnistvom koje jedna malina smatra da ima
budu kao prvi post
el moye
to su slike
![]()
![]()
ili da ostavim?

Јелена ми је послал мејл који морам да поделим са вама
![]()

te kumo
ja ne mogu da to uradim, jer tema je odavno tako da mi ne nudi mogucnost izmene
ne moras nista da brises, ovo je sad samo kao naslovna strana
![]()

puna sam mladeza posebno na licu,imam ih bas puno.
sreca moja pa se puno ne zagledam,ne znam odakle mi to.
i po glavi imam i ledjima,i na nosu uvetu bradi,nemam gde nemam![]()
E sad me podsetiste da napišem. Kupim hranu za tigrice i ne pogledam dobro šta uzimam. Mislila semenke. Juče otvorim kutiju da sipam ono neki prah. tj energetski dodatak mešavina meda, jaja bla,bla, I pošto više nemam semenki ja im sipam to i ubacim proso.Uglavnom naš Paja koji je živi trut i leti samo koliko mora, juče je leteo koliko nije za poslednja dva meseca.Svi smo saglasni da je zbog" hrane"

Dobar dan ......meni a vama Dobro vece ili da vam pozelim Laku noc.
E da vidite malo slika ispred kuce,
Uspeo sam kolko toliko da fazoniram , ocistim, ulepsam ovo sto je ispred Kuce i da nije PARADAJZ, Ok
A oko ovog drvceta, more .........al sada lepse izgleda.
Smizle nema , ne javlja se, ne dolazi.....

Ne znam ni sama koliko je biciklista pitalo da im pomognem da ubace pun papirni dzak u prazan nepromocivi radi bezbednijeg transporta na bicikletu, niti jedan se nije setio da prazan dzak jednostavno navuce preko manjeg punog!
I sto je najveca fora, od sramote sto se nisu setili ONI nego JA, ni kompliment nijednom nisam dobila! 
prvo poletanje sa niskog aerodroma
Стјуардеса:
- Лејдиз енд џентлменс, немо си ebete матер да рипате по авион, авион неје варен нег' лепен...: Ако рипате мож' се у тепамо.

Lepu Crvenu boju ima a sa druge strane , ima se i tu ruze, razlicitih boja.
Nego da vas pitam,?![]()
![]()
Sta je najbolje uzimati za smanjivanje VISOKOG procenta GVOZDJA, koji su primarni prirodni produkti koji se mogu uzimati i regulisati gvozde.
A holestorel, osim BELOG LUKA da li postoji jos nesto za snizavanje, Znam menjam nacin ishrane al bi bilo lepo ako se ima i druga saznanja, iskustva......
E to nisam ni ovde videla da curi tečnst iz belog lika, Iz crnog da ali iz belog ne.
Uh uh, pa ti to stvarno imas problema, vidis ja sam a i imam koprive, to zasadila moja bivsa, znao sam da je caj od kopriva bas kao i jela da su za krv i za gvozdje al da moze i da leci psorijazu to nisam znao.
Kad sam bio u KINI na ostrvu i mesto Sanjia, imaju Centre i za lecenje psorijaze i to sa malim ribicama koje grickaju a i neka mineralna voda. Video sam dosta njih da su i dolazili vise puta.........
Iz ovoga sto si mi ispricala moze da se vidi da je UZROCNIK kod tebe ----STRES i stresne situacije, bilo bi dobro raditi po mtom pitanju u pojacavanju i nalazenju pravog nacina u borbi protiv stresa, Kao i mogucnost Ispoljavanja stresnih situacija.
Zelim ti sto manje stresnih situacija a sto vise LEPIH utisaka.
Napomena za onaj zacin ko bude spremao.
ja lan nisam samlela,a treba da se samelje jer ima tvrdu opnu i onako ceo nista ne znaci,samo kad se samelje izadje njegovo ulje.
i neki psi nece da jedu jer cimet jak miris pa za pocetak cimet mozete smanjiti.
inace i dora je malo zagledala sta ima pa tek pojela.
Čekam majstora, rekao je izmedju 9 i 10 dolazi.....da snimi stanje koliko ventila treba menjati...pa da se dogovorimo kada će da radi...mora da se ispušta sva voda iz sistema grejanja....hoću što pre i tu brigu da skinem sa dnevnog reda...

jel mi mnogo da kupim opet lan sameljem i stavim![]()
Јелена ми је послал мејл који морам да поделим са вама
![]()
1.izvini kumo a di je tvoja tema o malinoima?
2. da li misliš na zajedničku temu "belgijski ovčar-malinoa" ?
3. ako misliš na temu pod tačkom 2 kako ondaK misliš da postavimo slike kao prvi post kad je tema odavno počela?
4. i na kraju...kude su slike?
majkumu.....što ti je profesorka![]()

Tj. moram. Pozdravljam vas. 

Veče odeljenjce. Jako sam nervozna![]()
Au sta to bi da se ti to tako iznervira, sta to ima u tvom zivotu sto dovodi do nerviranja ??????

dete, mlađe![]()