GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Ma ceo arsenal,a samu sebe više putaa, da sisamo čuo, mm i ćera izašli iz kuće, tačnije rečeno pobegli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ceo arsenal,a samu sebe više putaa, da sisamo čuo, mm i ćera izašli iz kuće, tačnije rečeno pobegli.

Ma hajde, opsuj mu mater i sve je reseno....
....i ako je to malo jednu cigansku....vaspitno-preventivnu edukaciju 

nije tajna, učenje tj neučenje, neverovatno ne može s mozgom da se sastavi

nije tajna, učenje tj neučenje, neverovatno ne može s mozgom da se sastavi
ne mogu nastavnika da se naplaćam, a čovek opušteno šta ga briga. Od tri sata se akamo sa nekim prepričavanjem Iz Nemačkog. Ova cura što mu drži čas pozvala me da mi na primeru pokaže kako se s mozgom ne sastavlja. Elem rekla sam mu il će da prepriča to kako treba il ga sutra prebacujem u specijalnu školu, tamo ič ne treba da uči.ajde more......ne preteruj.....jedino u školi ima popravni, zato opušteno ali ga pritegni a ne da piješ lekove![]()

ne mogu nastavnika da se naplaćam, a čovek opušteno šta ga briga. Od tri sata se akamo sa nekim prepričavanjem Iz Nemačkog. Ova cura što mu drži čas pozvala me da mi na primeru pokaže kako se s mozgom ne sastavlja. Elem rekla sam mu il će da prepriča to kako treba il ga sutra prebacujem u specijalnu školu, tamo ič ne treba da uči.

a ja uključila kvarcnu...majstor za grejanje nije mogao da dodje , danas i sutra rade nešto u bolnici, prekosutra će...majstor za kola bio, sutra naručujem taj deo što se pokvario ...i tako...za stan pitaju, ali niko da dodje da pogleda ...

a sto mu placas casove?
ja bih svojoj deci placala casove ako im bas ne ide,inace ako ima 2 pa da ga nastavnik nauci za 3 ili 4.ne bih nikad placala
ne znam o cemu se tu radi kod vas.
.a sta treba za nemacki? koji je razred sin, i sta uce?

I da dodam ja ga već znam, a očekujem uskoro Paja i Kaja da progovore tečno Nemački. Mrca se utronjo od vike sakrio se nemam pojma gde je.