F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pojeli oblaci breg :lol:

2ih34t2.jpg

ajde more......ne preteruj.....jedino u školi ima popravni, zato opušteno ali ga pritegni a ne da piješ lekove :zag:
ne mogu nastavnika da se naplaćam, a čovek opušteno šta ga briga. Od tri sata se akamo sa nekim prepričavanjem Iz Nemačkog. Ova cura što mu drži čas pozvala me da mi na primeru pokaže kako se s mozgom ne sastavlja. Elem rekla sam mu il će da prepriča to kako treba il ga sutra prebacujem u specijalnu školu, tamo ič ne treba da uči.

a ja uključila kvarcnu...majstor za grejanje nije mogao da dodje , danas i sutra rade nešto u bolnici, prekosutra će...majstor za kola bio, sutra naručujem taj deo što se pokvario ...i tako...za stan pitaju, ali niko da dodje da pogleda ...

ne mogu nastavnika da se naplaćam, a čovek opušteno šta ga briga. Od tri sata se akamo sa nekim prepričavanjem Iz Nemačkog. Ova cura što mu drži čas pozvala me da mi na primeru pokaže kako se s mozgom ne sastavlja. Elem rekla sam mu il će da prepriča to kako treba il ga sutra prebacujem u specijalnu školu, tamo ič ne treba da uči.

:zag:
pa jel prepričao?

a sto mu placas casove?

ja bih svojoj deci placala casove ako im bas ne ide,inace ako ima 2 pa da ga nastavnik nauci za 3 ili 4.ne bih nikad placala
ne znam o cemu se tu radi kod vas.

Nemački ne znam i moram da platim. Matematika to znamo ali sa nama nikako, inače ona mu i fiziku objasni tj radi s njim. I još Srpski. I bre Joco pa ovde svi imaju časove. Pa šta da čeka mene da dođem s posla u 17h pa tek onda da radimo, a gde je meni ručak za sutra nabavka i ostalo.

ja kad sam isla u skolu samo po neki su imali casove,sami smo se snalazili.

barem ja tako a i ostali.
majka me nikad nije preslisavala jer nisam dozvoljavljala niti je radila samnom,jer jednostavno ja nisam mogla da je slusam :lol: .
ali ipak sam se snasla niti sam imala jedinice nit isla na popravni,a pritom nisam bila neki djak.

po meni je bolje dete da se samo snadje makar i prepisalo...

Poslednja izmena:
Ćerki sam plaćala samo matematiku. Dete je jezičara i to je ič nije zanimalo. U osmom u drugom polugodištu nastavnica srpskog je spremala za Filološku i to je to. A ovaj,majko mila propast živa.rekla sam mm da će mo izgleda morati da platimo privatnu školu. Ovako ne znam šta može da upiše.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back