F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
молим цењене модле да ако је икако могуће ове две слике о малинама да поставе као први пост у мојој теми о малиноима:cmok:

молим цењене модле да ако је икако могуће ове две слике о малинама да поставе као први пост у мојој теми о малиноима:cmok:

1.izvini kumo a di je tvoja tema o malinoima?
2. da li misliš na zajedničku temu "belgijski ovčar-malinoa" ?
3. ako misliš na temu pod tačkom 2 kako ondaK misliš da postavimo slike kao prvi post kad je tema odavno počela?
4. i na kraju...kude su slike?

majkumu.....što ti je profesorka :zcepanje:

Poslednja izmena:
:zpozdrav2:

534300_377653658937170_275115872524283_924115_136419067_n.jpg

1.izvini kumo a di je tvoja tema i malinoima?
3. ako misliš na temu pod tačkom 2 kako ondaK misliš da postavimo slike kao prvi post kad je tema odavno počela?
4. kude su slike?

1.2.naravno da je tema zajednicka, ali sam je ja zapocela pa ko velim imam pravo da molim modle da intetvenisu retroaktivno
volela bi da se ove slike koje sam sad poslavila, na engEleskom jeziku, o tome da reaguju ya 2,8 sec i o pravima nad vlasnistvom koje jedna malina smatra da ima
budu kao prvi post
el moye
to su slike
download

download

1.2.naravno da je tema zajednicka, ali sam je ja zapocela pa ko velim imam pravo da molim modle da intetvenisu retroaktivno
volela bi da se ove slike koje sam sad poslavila, na engEleskom jeziku, o tome da reaguju ya 2,8 sec i o pravima nad vlasnistvom koje jedna malina smatra da ima
budu kao prvi post
el moye
to su slike
download

download

može, a možeš i sama da udejš na "izmeni" u svoj prvi post i da postaviš slike i dopišeš tekst ako želiš
mogu i ja isto to da uradim ali da li obrišem tvoje reči iz prvog posta i traženju ženke :per: ili da ostavim?
i sve to mogu ali kad vidim slike.....ne vidim ih, a kad udjem u odgovori sa citatom vidim

download

ali ništa sa tim ne mogu da uradim...probah

ne zezam te Milevče.....copy/paste se vidi samo dok pišem post....kad ga pošaljem nema ga...kao ni tvojih slika...će vidiš kad udješ u odgovori sa citatom....ne prenosiš dobro sliku.....ako je sa mejla treba.....pošalji meni mejl

Poslednja izmena:
Eh dok se vi majete postavljanjem slika, ja da pustim još jednu morsku pesmu (onu što drnda dok ti lekškari' na nekoj ležaljci i piješ ladan nes u nekom kafiću) i u spotu ima puno lepih snimaka velikih divljih maca:lol:

puna sam mladeza posebno na licu,imam ih bas puno :D.

sreca moja pa se puno ne zagledam,ne znam odakle mi to.
i po glavi imam i ledjima,i na nosu uvetu bradi,nemam gde nemam :lol:

Uradi skrining, evo ti broj: 0800-222-888

E sad me podsetiste da napišem. Kupim hranu za tigrice i ne pogledam dobro šta uzimam. Mislila semenke. Juče otvorim kutiju da sipam ono neki prah. tj energetski dodatak mešavina meda, jaja bla,bla, I pošto više nemam semenki ja im sipam to i ubacim proso.Uglavnom naš Paja koji je živi trut i leti samo koliko mora, juče je leteo koliko nije za poslednja dva meseca. :lol: Svi smo saglasni da je zbog" hrane"

Sad Kajastura ne moze da ga stigne da ga mlati! :super:

Dobar dan ......meni a vama Dobro vece ili da vam pozelim Laku noc.:)

E da vidite malo slika ispred kuce,:p

Uspeo sam kolko toliko da fazoniram , ocistim, ulepsam ovo sto je ispred Kuce i da nije PARADAJZ, Ok :rtfm:

Uploaded with ImageShack.us

A oko ovog drvceta, more .........al sada lepse izgleda.:roll:

Smizle nema , ne javlja se, ne dolazi.....
:think:

Lepo dvoriste, Profo. A smizla ce doci kad se uzeli promene, u to budi siguran. :lol:

'Bar dan. Jel se to meni cini ili muskarcima logika nije jaca strana? :think: Ne znam ni sama koliko je biciklista pitalo da im pomognem da ubace pun papirni dzak u prazan nepromocivi radi bezbednijeg transporta na bicikletu, niti jedan se nije setio da prazan dzak jednostavno navuce preko manjeg punog! :zcepanje: I sto je najveca fora, od sramote sto se nisu setili ONI nego JA, ni kompliment nijednom nisam dobila! :aha:

prvo poletanje sa niskog aerodroma
Стјуардеса:
- Лејдиз енд џентлменс, немо си ebete матер да рипате по авион, авион неје варен нег' лепен...: Ако рипате мож' се у тепамо.

:rotf:

Lepu Crvenu boju ima a sa druge strane , ima se i tu ruze, razlicitih boja.

Nego da vas pitam,? :rtfm: :rtfm: :ok:

Sta je najbolje uzimati za smanjivanje VISOKOG procenta GVOZDJA, koji su primarni prirodni produkti koji se mogu uzimati i regulisati gvozde.:think:

A holestorel, osim BELOG LUKA da li postoji jos nesto za snizavanje, Znam menjam nacin ishrane al bi bilo lepo ako se ima i druga saznanja, iskustva......

Nemam recept, tata pokojni je za holesterol pravio nesto od limuna i belog luka, mada to sto je on pokojni bas i nije neka preporuka... Pij cajeve, od cajevca, narocito beli, mada mogu i crni i zeleni, sva tri snizavaju i gvozdje i holesterol i pritisak. Crna cokolada u manjim kolicinama je dobra protiv loseg holesterola. I mozes, sto kaze Goca, da dajes povremeno krv.

E to nisam ni ovde videla da curi tečnst iz belog lika, Iz crnog da ali iz belog ne.

Pa kad uvozimo iz Kine. :roll:

Uh uh, pa ti to stvarno imas problema, vidis ja sam a i imam koprive, to zasadila moja bivsa, znao sam da je caj od kopriva bas kao i jela da su za krv i za gvozdje al da moze i da leci psorijazu to nisam znao.

Kad sam bio u KINI na ostrvu i mesto Sanjia, imaju Centre i za lecenje psorijaze i to sa malim ribicama koje grickaju a i neka mineralna voda. Video sam dosta njih da su i dolazili vise puta.........

Iz ovoga sto si mi ispricala moze da se vidi da je UZROCNIK kod tebe ----STRES i stresne situacije, bilo bi dobro raditi po mtom pitanju u pojacavanju i nalazenju pravog nacina u borbi protiv stresa, Kao i mogucnost Ispoljavanja stresnih situacija.

Zelim ti sto manje stresnih situacija a sto vise LEPIH utisaka.

Ta banja sa ribicama ima i u Turskoj. A sto se tice stresa, on je okidac za tako mnogo problema, to sam se uverila na svojoj kozi, kad je mom MS udruzenju istekao ugovor sa jednom ustanovom i kad smo izgubili pravo na seanse sa psihologom.

Napomena za onaj zacin ko bude spremao.

ja lan nisam samlela,a treba da se samelje jer ima tvrdu opnu i onako ceo nista ne znaci,samo kad se samelje izadje njegovo ulje.

i neki psi nece da jedu jer cimet jak miris pa za pocetak cimet mozete smanjiti.

inace i dora je malo zagledala sta ima pa tek pojela.

Ima usitnjen/lomljen lan povremeno da se kupi u DM.

Čekam majstora, rekao je izmedju 9 i 10 dolazi.....da snimi stanje koliko ventila treba menjati...pa da se dogovorimo kada će da radi...mora da se ispušta sva voda iz sistema grejanja....hoću što pre i tu brigu da skinem sa dnevnog reda...

Sacekaj, Magdo, danas smo nesto gledali prognozu, tek za vikend ce malo da se unormale temperature. :zzima:

jel mi mnogo da kupim opet lan sameljem i stavim :think:

Nemoj, premelji sve ponovo zajedno.

Јелена ми је послал мејл који морам да поделим са вама

download

Ne valjaju linkovi, probala sam i tamo. Moras, sa'cu i ja k'o Ljilja po tackama:
1.da prebacis slike iz maila u kompujter
2.ih uploadujes preko nekog programa

Tek ce onda da postanu vidljive.

1.izvini kumo a di je tvoja tema o malinoima?
4. i na kraju...kude su slike?

Ovo pretposlednje moze da se izvede tako sto ce se udene u njojzin uvodni post. :cistinaocare:

Dobar dan svima ,pa i meni, jel tako.:)

Ustvari kod vas je vece i vidim da vam je hladno, nije da mi je drago al do pre neki dan i kod nas je bila temperatura oko nule a nocu i ispod. Plantaze jabuka, kanadskih sorti su pogodjeni i veruje se da je ovogodisnji rod za vise od polovine osakacen.

Moja Kruska je cvetala, a sad da li ce i biti ploda, neznam, al prosle godine nije bilo ni jedne jedine, a bas su socne.

Danas sam se setao kod usca nase reke u jezero Ontario i napravih par slika .

Sledi slanje.

Hvala svima na komentarima.:cool:

Slika Labuda, koji je prisao da bi dobio nesto da jede, nazalost nisam imao nista, osim kapucino , ponudih mu To al nije hteo !!!!!!! valjda mu zena ne da da pije kafu .......

A evo i slika ljubitelja pasa na obali , i bacaju loptice u vodu i na taj nacin Jelte kupaju svoje mezimce, u daljini je Toronto

A ponosni Mama i tata setaju svoju decu i ponosno ih znatizeljnim ljudima pokazuju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back