F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro deco......kao da me neko udario u glavu.....jedva ustah jutros ....:kafa::kafa::kafa:

img1066-1.jpg

Napomena za onaj zacin ko bude spremao.

ja lan nisam samlela,a treba da se samelje jer ima tvrdu opnu i onako ceo nista ne znaci,samo kad se samelje izadje njegovo ulje.

i neki psi nece da jedu jer cimet jak miris pa za pocetak cimet mozete smanjiti.

inace i dora je malo zagledala sta ima pa tek pojela.

Napomena za onaj zacin ko bude spremao.

ja lan nisam samlela,a treba da se samelje jer ima tvrdu opnu i onako ceo nista ne znaci,samo kad se samelje izadje njegovo ulje.

i neki psi nece da jedu jer cimet jak miris pa za pocetak cimet mozete smanjiti.

inace i dora je malo zagledala sta ima pa tek pojela.

Da, za lan znam...a cimet neću odmah sav dodati, nego posle par dana....

Čekam majstora, rekao je izmedju 9 i 10 dolazi.....da snimi stanje koliko ventila treba menjati...pa da se dogovorimo kada će da radi...mora da se ispušta sva voda iz sistema grejanja....hoću što pre i tu brigu da skinem sa dnevnog reda...

Mi smo menjali ventile pre dve godine, a radijatori u dečijoj sobi koji su baš loše grejali bili su puni vode i mulja. I tad su mi ugradili one slavinice za ispiranje radijatora. Ma to ovi iz Bg elektrana, nešto otaljavaju posao :rotf:

jel mi mnogo da kupim opet lan sameljem i stavim :think:

Ja bih napravila probu....uzela bih malo i to samlela i dodala u količinu za nedelju dana...znači u 7 kašičica od one celokupne mase....znam da se laneno ulje koristi i za regulisanje stolice, pa da ne bi dobila proliv od duple količine...pa ako je sve u redu , onda bih ostatak samlela i ubacila u celu masu.

E vala i meni ih je dosta bar za neko vreme od zimus :lol:

a čekam i još jednog majstora , za kola....pokvario se onaj teleskopski podizač vrata od prtljažnika, kad otvorim neće da stane, baš je teško kad treba pridržavati...juče sam htela to da kupim , kažu treba prvo videti da li se oba moraju zameniti ili samo jedan....sad treba majstor i za to da postavi dijagnozu...a moj automehaničar na putu, neće ga biti mesec dana...pa mi sin šalje njegovog...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back