F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:aha: a zašto dajete kucama te začine?

pisala sam vec...

Mesavina zacina bogata vitaminima i nezasicenim masnim kiselinama, dobar dodatak ishrani koji psu obezbedjuje neka hraniva koja mozda ne dobija kroz ishranu. Odlicno se pokazao na psima sa koznim problemima i alergijama.

pisala sam i malopre da hvale i da vide poboljsanje,ne moze psu da skodi,jer je na prirodnoj bazi nije kao tabletice vitaminske hemijske preradjevine ;).
neko je davao maltezeru i sad kaze da se bolje ceslja i da se dlaka preporodila.

Poslednja izmena:
E sad me podsetiste da napišem. Kupim hranu za tigrice i ne pogledam dobro šta uzimam. Mislila semenke. Juče otvorim kutiju da sipam ono neki prah. tj energetski dodatak mešavina meda, jaja bla,bla, I pošto više nemam semenki ja im sipam to i ubacim proso.Uglavnom naš Paja koji je živi trut i leti samo koliko mora, juče je leteo koliko nije za poslednja dva meseca. :lol: Svi smo saglasni da je zbog" hrane"

Dobar dan ......meni a vama Dobro vece ili da vam pozelim Laku noc.:)

E da vidite malo slika ispred kuce,:p

Uspeo sam kolko toliko da fazoniram , ocistim, ulepsam ovo sto je ispred Kuce i da nije PARADAJZ, Ok :rtfm:

Uploaded with ImageShack.us

A oko ovog drvceta, more .........al sada lepse izgleda.:roll:

Smizle nema , ne javlja se, ne dolazi.....
:think:

Dobar dan ......meni a vama Dobro vece ili da vam pozelim Laku noc.:)

E da vidite malo slika ispred kuce,:p

Uspeo sam kolko toliko da fazoniram , ocistim, ulepsam ovo sto je ispred Kuce i da nije PARADAJZ, Ok :rtfm:

A oko ovog drvceta, more .........al sada lepse izgleda.:roll:

Smizle nema , ne javlja se, ne dolazi.....
:think:

lepa ti je baštica...:klap:

dobro veče....tj. dan...:)

E sad me podsetiste da napišem. Kupim hranu za tigrice i ne pogledam dobro šta uzimam. Mislila semenke. Juče otvorim kutiju da sipam ono neki prah. tj energetski dodatak mešavina meda, jaja bla,bla, I pošto više nemam semenki ja im sipam to i ubacim proso.Uglavnom naš Paja koji je živi trut i leti samo koliko mora, juče je leteo koliko nije za poslednja dva meseca. :lol: Svi smo saglasni da je zbog" hrane"

hahaha...mora da je od hrane...dobio energiju....

To je ispred Kuce a bastu sam isto pomalo radio, tj cistio, kosilicom pokosio travu, mali barbekju postavio na terasu,, vredan bio i tepihe oprao, perzijanere, ljudi prolaze ulicom i gledaju kako perem tepihe ispred garaze , komsija kaze al moze i on isto tako da pere svoje tepihe jer su i njemu trazili 350 dolara za pranje njegovog tepiha. Kazem mu pa Kako su njegovi ranije prali tepihe,-" Ih secam se da sam Ja kao dete to prao" , pa sta cekas kazem i ode i on pa ispred svoje kuce isto prao, samo je od mene pozajmio cetku sa drskom.................

Smizla je bila u basti u Subotu i ode, ode ko zna gde, vrata ka Basti su stalno otvorena, lepo vreme i ulazila i izlazila, malo se mazila i nema je.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back