F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni retko. Ne spavam previše, noću 6-7 sati ali baš kvalitetno.
Moram da ti ispričam za dušek. Kupimo mi pre tri godine Dormeo dušek i platimo ga 28.000din. A on nihov najtvrđi dušek u ponudi. Uglavnom ja koja imam problema s kičmom posle tri dana nisam mogla oka da sklopim. Svaka me koska bolela.Pala sam u depresiju. Dam tolke pare a ne mogu da spavam. Nazovem ja nih i zamolim da zamenim za drugi 6000 skuplji ali ima sloj memorijske pene odozgo. Oni kažu vratićemo vam pare, Neću pare hoću drugi dušek i tako jedva se nagodismo. Ugalavnom imam onaj MEMORY 2+12 i on mi je super.

Meni retko. Ne spavam previše, noću 6-7 sati ali baš kvalitetno.
Moram da ti ispričam za dušek. Kupimo mi pre tri godine Dormeo dušek i platimo ga 28.000din. A on nihov najtvrđi dušek u ponudi. Uglavnom ja koja imam problema s kičmom posle tri dana nisam mogla oka da sklopim. Svaka me koska bolela.Pala sam u depresiju. Dam tolke pare a ne mogu da spavam. Nazovem ja nih i zamolim da zamenim za drugi 6000 skuplji ali ima sloj memorijske pene odozgo. Oni kažu vratićemo vam pare, Neću pare hoću drugi dušek i tako jedva se nagodismo. Ugalavnom imam onaj MEMORY 2+12 i on mi je super.

super...čula sam da su im dušeci odlični. moj sin je kupio samo onu podlogu od memorijske pene, što ide na običan dušek, jako je zadovoljan...

MM nije smetao ni ovaj prvi ali on nema problema sa kičmom, a ovaj drugi je super:lol: A kad sam ga menjala kaže tip u radnji, evo vam gospođo ovde dušek pa isprovajte, lezite ako hoćete, ma smejurija :zcepanje:

Poslednja izmena:
dobro ti si tu...ali gde su ostali ? ispada da samo ti i ja imamo vremena da forumašimo...

džabe se mi trudimo, nećemo ispisati toliko poruka da ispunimo kvotu do 800 strana...

Onomad smo pre filozofa zaključali odeljenjce a oni počeli posle nas, ispisali i u novoj još 230 strana, a mi se kilavimo
Samo virim, dete u kadi. :cao:

Joco, ako si tu, nisam ni ja zapisala one zacine. :rumenka:

Tu je ali gleda TV :lol:

Dete izašlo iz kade, načisto smežurana. :lol:

Narode, da li je neko zainteresovan da usvoji malog jednogodišnjeg mešanca jazavičara? Liči na Neninu Zone pomalo, dečkić je. Ima tema ovde na Udomljavanju. :(

Dete izašlo iz kade, načisto smežurana. :lol:

Narode, da li je neko zainteresovan da usvoji malog jednogodišnjeg mešanca jazavičara? Liči na Neninu Zone pomalo, dečkić je. Ima tema ovde na Udomljavanju. :(

da nemam Lenu- možda...ma da nekad mislim -šta mi je trebala...jeste da je dobro, nisam sama, ali kad hoću negde da odem na par dana, uvek moram da se uskladjujem i obezbedjujem dadilju...

I da ovde izgleda moraš da dovedeš neko muško da solira da bi se pisalo. U suprotnom su izgleda svi zauzeti. Ali to nije razlog da se mi nerviramo ni ti možemo nekog da nateramo da piše ako to ne želi. I zato Magi još malo muzike

ajde napiši ponovo taj sastav, znam, čitala sam , ali sam i zaboravila da zabeležim sebi...
zacin :)

-susam
-suncokret
-bundevino seme ocisceno ili Golica
-lan
-kokos
-cimet

sve po 100gr,semenke samleti spojiti i davati po kafenu kasicicu svaki ,svaki drugi dan ;).
Onomad smo pre filozofa zaključali odeljenjce a oni počeli posle nas, ispisali i u novoj još 230 strana, a mi se kilavimo

Tu je ali gleda TV :lol:
sestra mi ukrala laptop :D.

jedva dodjoh do njega :).

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back