GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Nema pravila, da znaš. Ja baš noćas nisam nikako spavala,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nema pravila, da znaš. Ja baš noćas nisam nikako spavala,![]()
desi se to i meni...Meni retko. Ne spavam previše, noću 6-7 sati ali baš kvalitetno.
Moram da ti ispričam za dušek. Kupimo mi pre tri godine Dormeo dušek i platimo ga 28.000din. A on nihov najtvrđi dušek u ponudi. Uglavnom ja koja imam problema s kičmom posle tri dana nisam mogla oka da sklopim. Svaka me koska bolela.Pala sam u depresiju. Dam tolke pare a ne mogu da spavam. Nazovem ja nih i zamolim da zamenim za drugi 6000 skuplji ali ima sloj memorijske pene odozgo. Oni kažu vratićemo vam pare, Neću pare hoću drugi dušek i tako jedva se nagodismo. Ugalavnom imam onaj MEMORY 2+12 i on mi je super.
A kad sam ga menjala kaže tip u radnji, evo vam gospođo ovde dušek pa isprovajte, lezite ako hoćete, ma smejurija 
MM nije smetao ni ovaj prvi ali on nema problema sa kičmom, a ovaj drugi je superA kad sam ga menjala kaže tip u radnji, evo vam gospođo ovde dušek pa isprovajte, lezite ako hoćete, ma smejurija
![]()

tako bi i trebalo svuda da dozvole.. dušek kupujemo da nam bude udobno na njemu, a kako ćeš znati ako ga ne probaš!![]()
Pa tako bi stvarno trebalo, ali dobro ovi su bar dali tu opciju da možeš da ga vratiš ako ti ne ogovara jedino smo morali da ga upakujemo u najlon da se slučajno ne isprlja,
gde su ostali, ajde, dolazite na odeljenje....
tu sam trenutno![]()

Samo virim, dete u kadi.
Joco, ako si tu, nisam ni ja zapisala one zacine.![]()
dobro ti si tu...ali gde su ostali ? ispada da samo ti i ja imamo vremena da forumašimo...
džabe se mi trudimo, nećemo ispisati toliko poruka da ispunimo kvotu do 800 strana...
Samo virim, dete u kadi.
Joco, ako si tu, nisam ni ja zapisala one zacine.![]()

Onomad smo pre filozofa zaključali odeljenjce a oni počeli posle nas, ispisali i u novoj još 230 strana, a mi se kilavimo
Tu je ali gleda TV![]()

Dete izašlo iz kade, načisto smežurana.
Narode, da li je neko zainteresovan da usvoji malog jednogodišnjeg mešanca jazavičara? Liči na Neninu Zone pomalo, dečkić je. Ima tema ovde na Udomljavanju.![]()
Mislim da je rekla da gleda seriju, mislim ..onu što ne smemo da spominjemo ovden![]()
zacinajde napiši ponovo taj sastav, znam, čitala sam , ali sam i zaboravila da zabeležim sebi...

sestra mi ukrala laptopOnomad smo pre filozofa zaključali odeljenjce a oni počeli posle nas, ispisali i u novoj još 230 strana, a mi se kilavimo
Tu je ali gleda TV![]()
.