F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dan :kafa:

579433_236506863116851_224490447651826_339142_265411033_n.jpg

Ma hoce napolje, i mijauce i mislim da ce biti najbolje da joj ostavim bastenska vrata otvorena. Pokazah joj vratanca koja je Marko koristio za izlazak-ulazak ali Ova to ne kapira.

tesko je uciti Matore zar ne?

Postoji li nacin da Markova vratanca potkocis nekako? Jesi li joj pokazao kako se otvaraju? Znam za macka koji je naucio da zvoni da ga puste unutra.

Isto sam ucio i marka , kako da ulazi i kako da izlazi i to ponavljao nebrojano puta, to isto sam i ovoj smizli pokazivao, bila je i sama na prednjem porcu,gde su vratanca, ali mijauce li ,mijauce, ostavio sam vrata koje vode prema basti, pa da vidim hoce li ulaziti ili ce da koristi bastenske stolice sa jastucima.

vidi se da je postala polu divlja ili ima drugi dom , pa zeli da ide...............ko zna....................sada je u basti pa cemo videti da li ce se vratiti.

A moj Mrca našo devojkuu šetnji. Baš je slatka, malo se femka i prenemaže a ovaj navalentan. ... Uglavnom lepo smo se ismejali. Gospojica je prvo bežala, pa su je vraćali onda je sedela okrenuta leđima i tek pred kraj malo popoustila. A ovom jadničku srce lupalo, ko velim bolje da gavodim kući dok nije lipso od uzbuđenja

Isto sam ucio i marka , kako da ulazi i kako da izlazi i to ponavljao nebrojano puta, to isto sam i ovoj smizli pokazivao, bila je i sama na prednjem porcu,gde su vratanca, ali mijauce li ,mijauce, ostavio sam vrata koje vode prema basti, pa da vidim hoce li ulaziti ili ce da koristi bastenske stolice sa jastucima.

vidi se da je postala polu divlja ili ima drugi dom , pa zeli da ide...............ko zna....................sada je u basti pa cemo videti da li ce se vratiti.

Sa mačkama se to nikad ne zna. Valjda ih zato i volimo toliko. :heart:

A moj Mrca našo devojkuu šetnji. Baš je slatka, malo se femka i prenemaže a ovaj navalentan. ... Uglavnom lepo smo se ismejali. Gospojica je prvo bežala, pa su je vraćali onda je sedela okrenuta leđima i tek pred kraj malo popoustila. A ovom jadničku srce lupalo, ko velim bolje da gavodim kući dok nije lipso od uzbuđenja

Sećam se toga, samo je moj sve jurio veeeelike devojke, najviše je voleo jednu rotvajlerku i jednu mešanku NO. :zcepanje: Zezanje je bilo "Gizmo, 'oćeš merdevine?" :mrgreen:

:cao:

Brzo pod hladan tus, da se smiri...........

:rotf: Eno ga na terasi leži na pločicama :zcepanje:

:rotf: F odeljenje pravo! Nemoj, Goco, da se začudiš ako krene Mrca da zavija, umeo je i Gizmo tako zbog neuzvraćene ljubavi da peva tužbalice.

E mi nismo mogli da nađemo devojku spram đuvegije, a kad smo jednu i našli, nije 'tela da ga pogleda, ma zamalo da ga prikolje! A znate kako smo ga lepo sredili, očetkali ga, stavili mu paradnu ogrlicu i povodnik i ništa! :eek: Mada, nije se bunio ni kad ga sa'vatava neka lunjarica, one, sponzoruše, su ga volele zbog ogrlice (ovo-ono, gajba, kinta... :rotf:) i to su bile scene, ja njega vučem da ne napravimo nove lutalice, kuja trči za nama a za njom čopor mužjaka!

Magdo, Say, dobro veče. Say, što kaže Goc,a šta si lepo kupila pa tako zadovoljno deluješ? :ceka:

U stvari, ne mogu da čekam, pročitaću sutra, valja mi ustajati u 6:15 ujutru. Samo da vam javim, Mrvica i dalje čuva Blondi i mačiće a Blondi joj i dalje ne da da ljubi mačiće. :zcepanje: Cenim da će noćas doneti i treće ako je živo, baš bi bilo zanimljivo imati tri mala bauljka. :heart::heart::heart:

mnogo mi se spava :).

bila tu sestrina drugarica,sva je smesna,pravi se da je na nekom nivou,ona je najlepsa svi se zaljubili u nju i taj fazon.

a najsmesnija je kad dodje,poljubi moju majku u obraz :eek: a danas joj rekla MAMA :dash:
ajde da je ona tu od kad smo klinci,nego se od srednje druze.luda devojka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back