GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Nego da pitam nešto, juče blenem iz dosade u kalendar tu na krsti... i Magi pa jel i tebi u subotu rođendan kao i Pajčetu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro ti jutro gotov li je taj PDV nemoj da zbog tvog nemara meni prifali za platunego svi lepo parice u državnu kasicu
![]()

KOME PRIČAŠ.....uuuuuuuf
bože što mi je teško ovo proleće.........
Inače dobro jutro na svi.....![]()

eeee....gimnastika mi je uvek išla teško, ali ostrugati, izgletovati i okrečiti celu kuću , i drvenariju, nije mi predstavljalo problem...i milion puta dole -gore sa lestve, jer nisam naučila da hodam sa njima kao moler....a sad !?
evo, poslednji obrazac da uradim.....gotov je...će dobiješ platu![]()

Nego da pitam nešto, juče blenem iz dosade u kalendar tu na krsti... i Magi pa jel i tebi u subotu rođendan kao i Pajčetu?
Nije stvar u gimnastici, dobro meni je išla od ruke ali eto sad ne mogu, i ne želim zbog toga da kukam, teram dalje.
Nema narod para, i mi imamo garsonjeru nekad je mogla za 200 do sad je bila 130 a izgleda neće moći ni toliko a mm toliko maltene skidaju kredit od plate za nju.

E vidje ti nepismenog ili sve mi se cini da nisi DOBRO objasnila svoju nameru,
I sad krivica na mene, jel a sto sam Ja kriv. Da si rekla , pogledaj sliku i ako ces napraviti komentar, slika ce ostati usnimljena i Ja bih te i poslusao a ovako, nemoj citirati !!!!????
S druge strane cera ti je Lepotica i sta sad se tu moze. Nek je ziva i zdrava.
ima novost, vrnula se smizla, ovde bila kisa i Ja izadjoh da vidim mali tepih, dal se dobro pokvasio, kad elem , maca lezi, prvo je skocila da pobegne a onda mi se vratila da je mazim, i uveo sam je u kucu , i ubrzo se sakrila u basement ispod stepenica. normalno dao sam joj hranu i novi pesak i da vidim sta ce biti. A danas kad sam se vracao sa terapije vidim sliku od ja mislim iste Mace , gde se trazi jer je izgubljena. Udaljenost 5-6 km od moje kuce, e sad cu morati da idem i da uzmem telefon i da pozovem ljude.
I nemam nameru da Ja je vodim kod Veterinara a ako bude macica, zadrzat cu jednog ili cu ga dobiti?![]()
I da znas za u buduce, mozes da odgovoris na post u kom je slika ali praktikujemo da sliku obrisemo iz citata iz razloga zastite privatnosti.to je i mene strah da ne bezi,zivi blizu,inace on ima vise labradora,ali bice odsutan neko vreme,pa je resio da ih rasprodaje.
ne znam dal polako da joj se priblizava,prva dan ide tamo igra se,sledeci dan je izvede u setnju,pa onda je vodi malo u dvoriste ,pa ostane duze u dvoristu sa njom.
ja sam mu rekla bolje stene,odmah ce da se veze za njega.
ali ako hoce nek proba sa tom zenkicom.

Evo slike zemske u kuhinji, otisao do postera , nazvao i dobih informaciju da je pronasla svoju macu, a cija je ova......

Sad je tvoja.
Baš je lepa maca
I ja moram u horizontalu,tako da ću da ti mahnem![]()

Jes' da sam isciguljala danas pola litra ledenog caja ali ovo mi je prva kafa. Bila u KG na konzilijumu, produzili mi terapiju, cak ni sugestiju da idem kod endokrinologa zbog Anti TPO od 63.9 a gornja granica oko 4!
A jos pride sto sam se nahodala, pa jos u stiklama. Ne znam sto ali ne mogu da se nateram da idem u ravnoj obuci, narocito na konzilijum, valjda dokazujem i sebi i doktorima tamo da sam dobro, bem li ga... 
dobro jutro....samo da se javim da sam živa, ali u velikom poslu - krečenje, spremanje....tako da jedva mrdam....ima još jedan dan posla...
evo nešto lepo...pogledajte do kraja...
A posao, pa svasta smo nesto mogli pre a vise ne mozemo. Sve je to neki zivotni ciklus. 
Jeste, zajedno slavimo...![]()
Hoću da pravim svečani ručak, sa sve tortom, da mi dodju deca, ali ne znam kako ću stići....danas još krečenje, sredjivanje, sutra popodne i školica sa Lenom....
Dančić odeljenjce
Nego, sta su tebi bese rekli oko ishrane i zlezde? Moram da priznam da sam se isfrkisala a da odem kod one dve sto ne znaju da leblebije imaju vise gvozdja od mesa a susam vise kalcijuma od mleka bas i ne bih... 
Neverovatno!