kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Dan 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dan dobar ---Meni sas ovu smizlu.
vama dobro vece![]()
Ako, a kazem ti, napravi razmestaj namestaja, nije ona bez razloga odabrala to mesto, imas tu podzemnu vodu.Postoji li nacin da Markova vratanca potkocis nekako? Jesi li joj pokazao kako se otvaraju? Znam za macka koji je naucio da zvoni da ga puste unutra.
Brzo pod hladan tus, da se smiri...........
Eno ga na terasi leži na pločicama 
Isto sam ucio i marka , kako da ulazi i kako da izlazi i to ponavljao nebrojano puta, to isto sam i ovoj smizli pokazivao, bila je i sama na prednjem porcu,gde su vratanca, ali mijauce li ,mijauce, ostavio sam vrata koje vode prema basti, pa da vidim hoce li ulaziti ili ce da koristi bastenske stolice sa jastucima.
vidi se da je postala polu divlja ili ima drugi dom , pa zeli da ide...............ko zna....................sada je u basti pa cemo videti da li ce se vratiti.

A moj Mrca našo devojkuu šetnji. Baš je slatka, malo se femka i prenemaže a ovaj navalentan. ... Uglavnom lepo smo se ismejali. Gospojica je prvo bežala, pa su je vraćali onda je sedela okrenuta leđima i tek pred kraj malo popoustila. A ovom jadničku srce lupalo, ko velim bolje da gavodim kući dok nije lipso od uzbuđenja
Zezanje je bilo "Gizmo, 'oćeš merdevine?" 

Brzo pod hladan tus, da se smiri...........
Eno ga na terasi leži na pločicama
![]()
F odeljenje pravo! Nemoj, Goco, da se začudiš ako krene Mrca da zavija, umeo je i Gizmo tako zbog neuzvraćene ljubavi da peva tužbalice.
za sad ne zavija
ovo mi se jako svidja, i imam ideju kako da napravim....ako napravim, a napraviću, pokazaću vam....ali sad nemam vremena...a htela bih odmah...
Mada, nije se bunio ni kad ga sa'vatava neka lunjarica, one, sponzoruše, su ga volele zbog ogrlice (ovo-ono, gajba, kinta...
) i to su bile scene, ja njega vučem da ne napravimo nove lutalice, kuja trči za nama a za njom čopor mužjaka!
Cenim da će noćas doneti i treće ako je živo, baš bi bilo zanimljivo imati tri mala bauljka. 

.
a danas joj rekla MAMA