F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedan osmeh od dama!
-Sedi za sankom lepe kafanice dama i pije kafu. Ulazi mlad,nabildovan,osuncan,zgodan mladic,pogleda okolo i pridje dami i kaze-draga moja,tako ste zanosni da za 10 evra cu vam uciniti sve sto moze da stane u tri reci! Sve sto pozelite!
-Pogleda ga gospodja,vadi 10 evra i prozbori- očisti mi kuću

Ti pometen izgleda gde god da dođeš,Došljak :zcepanje:,pa čak i na forum gde su svi dođoši.:rotf:

Pa sta da se radi. Navikao sam na to. Ovde malo pa malo me nazivaju isto dodjosem-imigrantom a i ponasaju se kao da su oni otkrili Ameriku.
MLOGO se naljute kad ih pitam da li su "Nativ People" " FIRST NATION"- domaci: Svi isticu kako su njihovi tu od pre 50 do 200 god.
Ponosni na svoje poreklo dodjosa. A kad dobiju odgovor da su samo 2-3 dana dosli pre mene tj njihovi preci i da smo mi ovde svi uljezi, ostaju bez reci.

Meni baš neki veseo dan,želim i vama takav. :bye:

th_AniUmbrellla2.gif

th_smiley_critter_blobs_dancin.gif

Priča neka doktorka na pinku o emocionalno nestabilnim osobama i dnevnom lečenju... :confused: samo da ne dođe na ovo odelenje,imala bi prepune ruke posla,još ne daj Bože da krene da se udubljuje u ličnosti, i njoj bi zatrebalo lečenje.:rotf:

Priča neka doktorka na rts o emocionalno nestabilnim osobama i dnevnom lečenju... :confused: samo da ne dođe na ovo odelenje,imala bi prepune ruke posla,još ne daj Bože da krene da se udubljuje u ličnosti, i njoj bi zatrebalo lečenje.:rotf:

Pa njima prvo treba lečenje, a još kad počnu da mi pričaju onim smirenim, tihim , jednoličnim glasom, valjda ga vežbaju

Ima valjda i to, normalan psihijatar :eek:

Ima ,naravno,neki su super ličnosti,jako pozitivne i vesele,ali takve izgleda ne dovode da gostuju u emisijama. :zper:

A što znaju da imaju problematični decu, ja lično poznajem 2 pedagoga sa takvom dečicom.

Mene posebno iritira pedagog u školi moje ćerke,tako jedno iritirajuće stvorenje,hvala Bogu što nemem dodira sa njom:worth:,a da znaš da bi baš volela da joj vidim decu,čuh da joj jedno ide u našu školu.:think:

Odem u školu kod sina, pedagog žena pres penziju, prepolovila se u crnini, a pošto sam bila u savetu znamo se i bla, bla, ispostavi se da joj je umro otac pre skoro godinu dana i tako eto ne može da dođe sebi. I gledam ja u nju i pomislim, pa kako će ona mom detetu da pomogne ako ustreba kad sama sebi ne može da pomogne. I da me pogrešno ne razumete, normalna je i patnja i bol za volčjenom osobom ali bre alo prošlo godinu dana, alo ženo saberi se.

Odem u školu kod sina, pedagog žena pres penziju, prepolovila se u crnini, a pošto sam bila u savetu znamo se i bla, bla, ispostavi se da joj je umro otac pre skoro godinu dana i tako eto ne može da dođe sebi. I gledam ja u nju i pomislim, pa kako će ona mom detetu da pomogne ako ustreba kad sama sebi ne može da pomogne. I da me pogrešno ne razumete, normalna je i patnja i bol za volčjenom osobom ali bre alo prošlo godinu dana, alo ženo saberi se.

Ne mora da znači da ne bi mogla da pomogne detetu,zato što je prosto emotivnija od proseka,nekad je čak i bolje nekim ljudima koji su u velikoj patnji da se bave tuđim problemima,a da svoj ostave po strani,nekom treba više vremena da prihvati neke situacije,bitno je da nije bezosećajna i samoživa,e takvi nam u blizini dece zaista ne trebaju,a na žalost previše ih je. :(

Dobar Jutar :D

kratak raport : PADA od jutros opet sneg....morao sam da tresem tuje...nisam ih uvezao kanapom :roll:

pochinje da mi smeta...prekjuce sam mu se radovao :D

Bit ce kao sa onim u KANADI sto je sve bilo divnooo ali se umorio od lopatanja

- Ovo gov*o opet pada :evil: -

ovo je foto raport i nije ovako samo zbog slikanja...ja ovako zapocinjem dan...
Uz kafucino ali jedna čašica rakije obavezna....samo jedna

ŽIVELI VI MENI :D

DSCN6239.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back