jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
jutro svima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ti pometen izgleda gde god da dođeš,Došljak,pa čak i na forum gde su svi dođoši.
![]()
Ma kasno je za mene, odoh na spavanje, Oprosti razredna ali moram napustiti odeljenje.

ajd.....odmori....umorio si se ovdena s ove žene....odmorne![]()

Pa kad stiže Ljiljka da se odmoriš, meni se nešto smrklo, ne znam šta da radim ako mi ova kafane pomogne![]()

Meni baš neki veseo dan,želim i vama takav.
![]()
![]()
Nisam rekla da je tužan, pu pu daleko bilo nego da mi se još spava (da prevedem pošto nerazumljivo pišem). Naravno da i ja tebi želim da ti ostane veseo.![]()

Priča neka doktorka na rts o emocionalno nestabilnim osobama i dnevnom lečenju...samo da ne dođe na ovo odelenje,imala bi prepune ruke posla,još ne daj Bože da krene da se udubljuje u ličnosti, i njoj bi zatrebalo lečenje.
![]()
Pa njima prvo treba lečenje, a još kad počnu da mi pričaju onim smirenim, tihim , jednoličnim glasom, valjda ga vežbaju

Ma jok,prosto su takvi rođeni,poznajem jednu koja je sad psihijatar,oduvek je takva,smirena tiha i da,ima taj glas bez oscilacija.![]()
Ima valjda i to, normalan psihijatar![]()

A što znaju da imaju problematični decu, ja lično poznajem 2 pedagoga sa takvom dečicom.
,a da znaš da bi baš volela da joj vidim decu,čuh da joj jedno ide u našu školu.
Odem u školu kod sina, pedagog žena pres penziju, prepolovila se u crnini, a pošto sam bila u savetu znamo se i bla, bla, ispostavi se da joj je umro otac pre skoro godinu dana i tako eto ne može da dođe sebi. I gledam ja u nju i pomislim, pa kako će ona mom detetu da pomogne ako ustreba kad sama sebi ne može da pomogne. I da me pogrešno ne razumete, normalna je i patnja i bol za volčjenom osobom ali bre alo prošlo godinu dana, alo ženo saberi se.

-