parker 71
Iskusan
- Poruka
- 6.719
Jutro Tibi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Neće Pajo ona da vadi, ona će da nabija
nego ti proceni možeš li ti to pregurati![]()
Jutro Tibi![]()

ako se ona nagne preko bureta da ga vadi
pašće meni nešto na pamet![]()

dovodi pomoć 
.. A kamen da joj bude oslonac 
Neće Pajo ona da vadi, ona će da nabija
nego ti proceni možeš li ti to pregurati![]()

..Paju mislim.....šta on ima da procenjuje...
Pajče, vidim da moram detaljno da objašnjavam.. Ona će da nabija ne ka kamenu nego kontra, da prostiš presamićena.. A kamen da joj bude oslonac
![]()
Pajče, vidim da moram detaljno da objašnjavam.. Ona će da nabija ne ka kamenu nego kontra, da prostiš presamićena.. A kamen da joj bude oslonac
![]()

e ti kao da ne navijas za mene...
pa vljda cu i ja odvud kontra gurati..i kamen ce onda kao oslonac da ide naniže..polako da tone...akomoja sila bude jaca..KAMEN ide dole...ako ona bude jace odupirala možda ga i izvadi

ama nemoj se mešaš bre
viš da pokušavam da ga oženim..iz zdravstvenih razloga..Paju mislim.....šta on ima da procenjuje...
![]()
,pa možda mu neka zapadne za oko,vidiš da se i ovo kamenče iz Bg primilo,možda mu one tamošnje udavače nisu dorasle.
Nego, bolje kamen prežaliti
ako ga izvadi, tj ako je jača jadna ti majka
sa jačom si naebbao![]()

Najbolje da mi na zimu pošaljemo dve -tri ekskurzije sa brucoškinje iz Beograda,kod njega malo ...da se skijaju,pa možda mu neka zapadne za oko,vidiš da se i ovo kamenče iz Bg primilo,možda mu one tamošnje udavače nisu dorasle.
![]()

Pajče oženi se![]()

da raspišem konkurs za net devojke....sa sloganom "s net dodji na Zlatiborski slet"![]()

El ste poludeli bre, odo malko da radim i sad ne mog da povatam.
Pajče novogodišnja dekoracija. Lepo. Ima li još snega.
Ma i ja sam za tu akciju.. Brucoškinje
biramo Mikro, No, Kovač, Doc i ja. I Tibi. I Pometeni, bez starca nema udarca![]()

,on si je jedini neženjen
,vi tek u treći krug,posle ovih što su opet samci.