F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
el će se smirošete el će da me sekirate....a? :rtfm:
danas mi ionako dan D ....bem li ga dal se i dan piše velikim slovima :think:....vrlo sam emocionalna.....i suftilna.....i nestabilna....to trusno područje sam bre....el čitao neko blog....m?.....TREBA MI ENORMNO MNOGO LJUBAVIIIIIIIIIII I MIRAAAAAAAA da se očitavim :(:cistinaocare:

voli vas vaša razredna :heart:

Ovo da i u novu temu na svaku stranicu okačiš,za ponavljače.:rotf:

Ma da sve vrca i puca od muškaraca, sećam se kad sam došla na odeljence zove me lavica kao ajde dođi došli muški. došli su No i Mikro atrakcija bre:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Uuuu al je ovo nisko da nize ne moze biti. Onako malko prelazi granicu duhovitosti al ok. Zavisi ko je ocekivao atrakciju od muskih na forumu.
Ovde nasi muski nama zlatni zbog dobrog druzenja i smejanja. Pa i da je jedan vredan je. A kamoli ova dva koja ti pomenu, mada ima tu jos njih al nisu u prici koja bi nekome mozda odgovarala. Ne znam za vas ostale al ja sam osetila potrebu da stanem uz mog druga No-a i Micra jer mi ovo bas bilo onako fuj.

Uuuu al je ovo nisko da nize ne moze biti. Onako malko prelazi granicu duhovitosti al ok. Zavisi ko je ocekivao atrakciju od muskih na forumu.
Ovde nasi muski nama zlatni zbog dobrog druzenja i smejanja. Pa i da je jedan vredan je. A kamoli ova dva koja ti pomenu, mada ima tu jos njih al nisu u prici koja bi nekome mozda odgovarala. Ne znam za vas ostale al ja sam osetila potrebu da stanem uz mog druga No-a i Micra jer mi ovo bas bilo onako fuj.

cek samo momenat
poznajem gocu
i ona nista nije napisala protiv NJIH
stavise
pohvalila ih je;)

Sad se setih na konto imena TIBI... davno beše, jedan moj kolega, zvao se Milorad, kaže, on se zove Tibi...kako to, pitamo mi njega...pa lepo...žena kaže ti bi mogao da odeš na pijacu, ti bi mogao da opereš auto, ti bi mogao da zaliješ travnjak, izneseš smeće...i tako mu je ostao nadimak - Tibi....

Potpisujem.:klap:
(I ne, nisam klon od joiv,iako se slažem sa ovim postom.:rotf:)

Šta tijj e fuj. Uopšte nijednog od njih nisam vređala. Da vrlo su duhovite i drage osobe i više puta sam pogotovu Mr. No pomenula ovih dana u pozitivnom kontekstu, Atrakcija da. Danima su pisale samo žene. Toliko od mene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back