Kovač
Buduća legenda
- Poruka
- 30.786
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a pa mi smo shvatile koliko smo razlicite tek kad smo se ovde bolje upoznale
cak sta vise
mislim da me sad ne podnosi![]()
što da katančite na 19100?![]()
Iskreno, celo popodne krpim lutkinu haljinu, grabim dok mi je dete na zimovanju, da je oceka sredjena, zgazila na rub i otkinula skoro ceo karner, jos mi konac, igla i cipkica pred ocima. 

a i ima osnova
vec su optuzivali kamenogcveta i mene da smo bliske ili da smo cak klonovi![]()

nego, jebess te price o postenju i skracenju.. inace cu pomisliti da ovde pisem ja i jos neko sa svojim klonovima, da nas je ukupno 2

Pa da to ti zona sumraka. Mozda pisem ja i ja![]()

Ti i ja smo sve samo ne bliske,bila si ljuta na mene bar 10 puta.
Za jednog se razjasni da jeste,modle potvrdile moje sumnje,za ostale neću da čačkam,bitno mi samo da znam da mi insekti još rade.![]()
Jesi me za njega bese pitala ti ili Gaga? Da, Gaga me pitala. 
nego, jebess te price o postenju i skracenju.. inace cu pomisliti da ovde pisem ja i jos neko sa svojim klonovima, da nas je ukupno 2

hehe, ja npr sumnjam da je pometeni u rl onaj cica iz pups-a, krki.. a vamo kanada ovo ono![]()

hehe, ja npr sumnjam da je pometeni u rl onaj cica iz pups-a, krki.. a vamo kanada ovo ono![]()
A da nije tvoj klon? 
Ebt-e samo sam ja jedinstvena 
hehe, idemo da te provalimo.. i ja bi se zabrinuo![]()

Ebt-e samo sam ja jedinstvena
![]()

hehe.. moze biti
jel vam frka![]()

e svaka ti cast, poklopio si me![]()

Pa dobro mimi sto ne regulisete te naloge?

Rade, rade...Jesi me za njega bese pitala ti ili Gaga? Da, Gaga me pitala.
Kad rekoh Gaga, je li vam Ena jos u gostima? Ima li zajednickih slicica?
Ma ne, ovde smo autenticni, mislim, svi do poslednjeg, provale se ovde brzo nelogicnosti, niko ne moze tako dobro da laze i folira na ovakvoj temi gde su svi otvoreni i ne kriju privatne detalje kao zmija noge.
Rade, rade... Ma ne, ovde smo autenticni, mislim, svi do poslednjeg, provale se ovde brzo nelogicnosti, niko ne moze tako dobro da laze i folira na ovakvoj temi gde su svi otvoreni i ne kriju privatne detalje kao zmija noge.
ma nije mi to cilj, starija si zena bojim se da bi te razneo
ko u onom vicu, raznosac pica![]()

procitala sam tvoju temu, znas ti gde, i znam kakvo iskustvo neprijatno![]()
nervozna sam
Pa dobro mimi sto ne regulisete te naloge?