F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
što da katančite na 19100? :think:

Cuti, ja se zabrojala i preracunala. :rumenka: Iskreno, celo popodne krpim lutkinu haljinu, grabim dok mi je dete na zimovanju, da je oceka sredjena, zgazila na rub i otkinula skoro ceo karner, jos mi konac, igla i cipkica pred ocima. :aha:

Ne mogu da prestanem da se smejem! :super:

a i ima osnova
vec su optuzivali kamenogcveta i mene da smo bliske ili da smo cak klonovi:lol:

Da, optuzio vas onaj sto je i sam imao klon-nalog, navodno komsiju zadovoljnog kupca. :aha:

Ti i ja smo sve samo ne bliske,bila si ljuta na mene bar 10 puta.:rotf:
Za jednog se razjasni da jeste,modle potvrdile moje sumnje,za ostale neću da čačkam,bitno mi samo da znam da mi insekti još rade.:zper:

Rade, rade... :) Jesi me za njega bese pitala ti ili Gaga? Da, Gaga me pitala.

Kad rekoh Gaga, je li vam Ena jos u gostima? Ima li zajednickih slicica? :zaljubljena:

nego, jebess te price o postenju i skracenju.. inace cu pomisliti da ovde pisem ja i jos neko sa svojim klonovima, da nas je ukupno 2

Ma ne, ovde smo autenticni, mislim, svi do poslednjeg, provale se ovde brzo nelogicnosti, niko ne moze tako dobro da laze i folira na ovakvoj temi gde su svi otvoreni i ne kriju privatne detalje kao zmija noge.

il Sestra.:rotf:

Ja sam ga provalila već kod prvog posta ,al mi bilo glupo da ga blatim,mator čovek,posle posumnja i Gaga pa joj reko da proveri. ;)
Otišla Ena ,najžalije mi što nisam uspela da ih snimim kako se jure. :aha:

Poslednja izmena:
Rade, rade... :) Jesi me za njega bese pitala ti ili Gaga? Da, Gaga me pitala.

Kad rekoh Gaga, je li vam Ena jos u gostima? Ima li zajednickih slicica? :zaljubljena:

Ma ne, ovde smo autenticni, mislim, svi do poslednjeg, provale se ovde brzo nelogicnosti, niko ne moze tako dobro da laze i folira na ovakvoj temi gde su svi otvoreni i ne kriju privatne detalje kao zmija noge.

Normalno...zato se ne libim da postavim svoju sliku :D
Gerard+Butler+Looking+Cool+South+Beach+Miami+IfLLtTkiOEql.jpg

Rade, rade... Ma ne, ovde smo autenticni, mislim, svi do poslednjeg, provale se ovde brzo nelogicnosti, niko ne moze tako dobro da laze i folira na ovakvoj temi gde su svi otvoreni i ne kriju privatne detalje kao zmija noge.

Ma daj mimi bre kakvi detalji zar na osnovu toga otkrivate ko je klon? Postoji valjda neki drugi metod.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back