magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
lije, grmi i seva
Stvarno ?! ovde je jutros u 5 - 6 grmilo ali nije bilo kiše, večeras samo par kapi...možda bude noćas...li je popodne počeo vetar i naglo pala temperatura...jako je zahladnilo..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lije, grmi i seva
da draga...papirče sa dijagnozom F odeljenja
50EUR......zar da ideš bez dokumenata okolo![]()
ja ceo dan na nogama,prepodne kupila tasnicu,popodne isla da mi skrati haljinu,to ce biti u ponedeljak,a pridvece me farbala tetkai tek sad sam dosla kuci.
sutra idem na svadbu,mislila sam prvo da idem u svatove,ali necu ruzno vreme,a i ne ide sestra me strah da se ne smorim![]()
Stvarno ?! ovde je jutros u 5 - 6 grmilo ali nije bilo kiše, večeras samo par kapi...možda bude noćas...li je popodne počeo vetar i naglo pala temperatura...jako je zahladnilo..
DakleM
moja ćera je došla sa čuvene ekskurzije kod koje se Novi Sad pretvorio u Prijepolje
umorna je i eno legla je čim je obavila sijaset razgovora što sa tatom (dežura) babama, dedom, pa drugaricama (ko da nisu do malopre bile zajedno)
hotel joj se nije svideo -prljavi zidovi sa ogromnim rupama a i nije imao diskoteku (koja je u pripremama bila centralna tema)
išli su u gradsku diskoteku, na kratko jer su bili sve neki matori (20 godina) bilo isuviše dima, vratile se u hotel a nastavnica , odvratna inače jer nije dala da budu svi u istoj sobi nego u 1 su morali svako u svoju sobu...užas kako je grozna i neuviđajna
![]()
Dzabe mi tj nam potvrda kad me-nas vide... nego ti to leba preko pogace hoces.... smanji cenu.
ma nemoj....a ti bi džabe a?
videćeš...ima da bude ko za ličnu kartu red![]()
DakleM
moja ćera je došla sa čuvene ekskurzije kod koje se Novi Sad pretvorio u Prijepolje
umorna je i eno legla je čim je obavila sijaset razgovora što sa tatom (dežura) babama, dedom, pa drugaricama (ko da nisu do malopre bile zajedno)
hotel joj se nije svideo -prljavi zidovi sa ogromnim rupama a i nije imao diskoteku (koja je u pripremama bila centralna tema)
išli su u gradsku diskoteku, na kratko jer su bili sve neki matori (20 godina) bilo isuviše dima, vratile se u hotel a nastavnica , odvratna inače jer nije dala da budu svi u istoj sobi nego u 1 su morali svako u svoju sobu...užas kako je grozna i neuviđajna
![]()
Sve znam...izgleda , u nekim segmentima se istorija ponavlja...![]()
ovde ne grmi
ali grmeće
Dona je u hodniku i ne izlazi ni da jede
u onim najzanimljivijim
od kojih roditeljima rastu rogovi
meni lično ne
već su mi izrasli, što avatar i pokazuje![]()
Meni je tvoj avatar jako simpatičan, veseo i zanimljiv...i uvek izmami osmeh kad ga vidim...meni uz ovakakv avatar ne treba nisšta....
i sa am ljude sa foruma često identifikujem sa avatarima
mogu misliti kako mene doživljavaju...
odoh da čitam neku beletristiku, nešto sam baš uznemirena, a kmpijuter mi spor pa se samo dodatno nerviram
dOBAR DAN DECO......SAMO DA SE JAVNEM....bem ti slovca
ne smem da izadjem iz kuće jer tu pečem koru za tortu sa jagudicama.....ako iskočim u dvorište ili do letnje kujne ima se zaboravim načisto i ode kora u......
pa ajd da nemam prazan hod.....da se javnem, vidim koje ima novo...bar da odradim onaj modlovski deo......kuvanje na veliko.....završnica u kući....milion sitnih poslića....nabavka.....eto.....
Dobar dan Magi![]()
Vrednica...tortu da slikaš i daš recepat...jes, da sam ja na dijeti, ništa slatko, ali neće to doveka trajati...