magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Eee kako si ti,da priupitam dok si tu...
Meni crkla lampica,a mrzi me da je promenim![]()
haha...stavi štedljivu, dugo traje....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee kako si ti,da priupitam dok si tu...
Meni crkla lampica,a mrzi me da je promenim![]()
Izvini Magi,morao sam da idem da kupim toplomer u ovu apoteku što radi 24h razbio sam jedan a mala ima temp.Pošto sam , izgleda ostala sama, odoh i ja....![]()
Majke...uvek brinuevo ja opet dosla,pricala sa sinom na skajp,sve vazne teme...ja se sva zabrinula koko mu je,jel ima sta da jede i tako sve te majcinske stvari...kad ona ...devojcica mu sede u krilo...eh mislim se nesto,dobro je necu vise da se sekiram...![]()
da brinu...i ja znam da sam dosadna,ponekad preteram...sta cu to je jace od mene,on je moje dete,misam ga kupila na pijaci...![]()
...a imam i cerku.pa se brinem na kvadrat i vise,to mu je nekako u opisu posla...
Jeste tako je sa decama,ma samo kad se setim i moja je majka bila takva,meni se onda cinilo da ona brine bespotrebno...isto to sada kazu moja deca...e ja cekam da oni dobiju svoju pa ce onda znati![]()
procitam sta se pise, ne ppisem ne toliko zbog vremena koliko zbog neke nervoze koje sam puna - cekaju nas radovi oko kuce a meni dodje da se samoubijem pri pomisli na majstore, pesak, i sl...
tako da me trenutno sve nervira i smeta a ja upadam u stanje apaticnosti i nista mi se ne radi
Dobro jutro,ja nisam nešto ni spavao,ženče i ja dežurali oko ove male podelili se u smene na svaka dva sata,ko u vojsci![]()
Ma...ja tebi nešto kažem a ja brinem na kub
Paničar po prirodi![]()
Nemoj biti apatična,napokon uradićeš nešto...gledaj to sa vedrije strane-ja imam puno da radim oko kuće,ali nemam finansijaprocitam sta se pise, ne ppisem ne toliko zbog vremena koliko zbog neke nervoze koje sam puna - cekaju nas radovi oko kuce a meni dodje da se samoubijem pri pomisli na majstore, pesak, i sl...
tako da me trenutno sve nervira i smeta a ja upadam u stanje apaticnosti i nista mi se ne radi
Imala je noćas 39 temperaturu,ništa nisu pomogli ni paracetamoli,ni tuširanje ni rashladjivanje peškirima..sad idemo od lekara,virus naravno kao što smo i mislili,ali da proverimo za svaki slučaj...Bolje je sad.što? šta joj je?
Ne,ne nemam troje nažalost nego je Oranž rekla da brine na kvadrat,a ja kao da bude da više brinem od nje pa brinem na kubDo sada sam skontala da imaš bliznakinje, a ovo boldovano , da li znači da imaš i treće dete ?
Kako je mala ? nadam se da nije ništa ozbiljno...![]()