LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.661
Shvatio sam da mi treba papir i izbrisao sam,a ti citirala neobrisano
Ko će se snaći više![]()

pa ovo je F odeljenje bre....a ja ponosna razredna

sad ću ti postavim još slikica......da ti pravim zazubice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shvatio sam da mi treba papir i izbrisao sam,a ti citirala neobrisano
Ko će se snaći više![]()
Hahahaah more.....mnogi se šetaju bez dokumenata bre......
možemo i mi
odoh kući.....u ponedeljak dolaze NZ-landjani.....i tako....
juče i sinoć puna kuća.....8 dece odraslih, 5 pasa, prijatelj nam i mi......veselo hahahaha
odoh sad....kuckamo se kad stignem.....ne znam kud ću pre![]()
Lepo,lepo nema šta
Znači ipak su vraneMeš je najlepša cvećka medju ružama....
![]()
Lena i ja išle do grada nešto, baš smo dobro hodale , čitav sat...eno je sad kulira u hladovini... a ja od vrućine pocrvenela , jako je sparno...
E, da ono sam ja prva pogrešila , napisala svrake, pa sam posle potražila u jučerašnjim vestima, ispravno je vrane...i ispravila sam...a ti Ljiljo, prebacila se na kučiće....ali sve što si u vezi njih napisala - tako je...
Znači i ja sam pravi egzemplar F odeljenja...i ja još nemam papir....ali nikad nije kasno, možda još i bude...
Lepo,lepo nema šta
Znači ipak su vrane![]()
jest piše: vrane....moja greška...izvinte što sam vas sve zbunila....
![]()
Sad nisam sasvim siguran ni ja,jal su vrane,jal su svrake?
Razredna,daj mi papir,i to overen![]()
hm....šta da kažem ?! evo ovako piše..:Vrane su počele da napadaju prolaznike u Novom Beogradu, blizu Geneks kule,.... e sad kako se ja ništa ne razumem u ptice...da nisu vrane isto što i svrake ?
........................................................
Našla sam!!!!! svrake spadaju u porodicu vrana....znači nisam jako mnogo pogrešila...![]()
Sad nisam sasvim siguran ni ja,jal su vrane,jal su svrake?
Razredna,daj mi papir,i to overen![]()
Dobro vam jutro ljudovi moji.... evo oma cu vam kazem da ne bude posle sto ne rekoh i da to kod nas na odelj. ne ide tako....
Moram ponovo u Kamenicu. Ima opet nekih go.vana al ovog puta i na desnom jajniku.
Ok sam primila sve to al mi zao sto prodjoh onu terapiju za dzabe.
Eto, ljubim vas sve.
već imate decu mila.....nek su vam živa i zdrava...samo da ti budeš ok, to je najvažnije
![]()
Imam divnu priču o ovome što napisah gore.......ali ne i vreme da je napišem.....a ni volju više
Hvala svima.... razumem i jasno mi je.
Pa najbolje da samo ja ovde drhtim dok ne stignu novi pregledi. Nadam se da ce ipak sve biti ok. Plasi me pomalo ponovna operacija. Nekako nisam psihicki spremna tek je proslo devet meseci.
Mada posto sam na F-u ne znam kako bih mogla i biti psihicki spremnija, verovatno nam je psihicko stanje maksimalno dobro i bolje ne moze.... sto se da zakljuciti i iz one svrake u crnini![]()
nadam se da ti je jasno da ti svi držimo palčeve
najčvršće na svetu
celom
i svaki dan smo tu.....da te volimo, mazimo i pazimo
taman posla da nemaš voljue...
hočćemo da čitamo
i uživamo
videćemo kumo
dakleM
1. svraka je živa
2. vrana je svraka u crnini
3. svakom na odeljenju je bila potpuno jasna prepiska...ali mogu misliti ako je neko sa strane probao da prati istu
Potvrda?
da draga...papirče sa dijagnozom F odeljenja
50EUR......zar da ideš bez dokumenata okolo![]()
tu ste,jel kod vas grmi?
Hvala svima.... razumem i jasno mi je.
Pa najbolje da samo ja ovde drhtim dok ne stignu novi pregledi. Nadam se da ce ipak sve biti ok. Plasi me pomalo ponovna operacija. Nekako nisam psihicki spremna tek je proslo devet meseci.
Mada posto sam na F-u ne znam kako bih mogla i biti psihicki spremnija, verovatno nam je psihicko stanje maksimalno dobro i bolje ne moze.... sto se da zakljuciti i iz one svrake u crnini![]()