GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
e pa onda još 1000 porukica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
......idemo dalje do....zalamanja
Nema bre raspravke......kad bude vreme za otvaranje ko je prvi, prvi je.....Mileva ima obaveza, i sama kaže da je retko tu....a to je momenat...ako bude tu ok, i sama će da potrči da se prva zapljune, a ako ne bude opet ok....ja ću joj poslati pp pa neka sama odluči da li će moći i hteti da prati dešavanja ili ne
ps.......i nemam nameru da se uozbiljim....niti da odem....isuviše mi je stalo do ovih ljudi ovde
voli vas razredna![]()

Pa osvanuo i dan da nam Parker nije baš raspoložen.![]()

i kuj ovde sekira razrednu, el da reagujem a?![]()
. A tebi Ljiljo hvala za ono pisanije od jutros, ponavljam predivno.

kakav pp? a i sta lavica, ja sam rekao iz zajebancije da bas ona otvori.. samo se ona kacila![]()
meni samo bode oci da je pozvaniji neko koga nikad nema ovde nego svi mi odavde zajedno

A što mene kulirate,šta sam zgrešio?
Saću se naljutim,aj ćao![]()

....ako, i priliči mi....

kakav pp? a i sta lavica, ja sam rekao iz zajebancije da bas ona otvori.. samo se ona kacila![]()
meni samo bode oci da je pozvaniji neko koga nikad nema ovde nego svi mi odavde zajedno
Ljiljin blog me podsetio na sve ono zezanje od ranije ukljucujuci i to da Mileva mora prva da se zapljuje, poslednjih ne znam koliko tema unazad.
A što mene kulirate,šta sam zgrešio?
Saću se naljutim,aj ćao![]()
Nisi nista posebno propustio, pao na Zlatiboru sneg pa je Pajce podelio sa nama idilu, malo smo evocirali uspomene na neke avanture, eno ti, Ljilja ceo svoj blog o tome okacila ovde na temi...

odmaK se svrstavam u ostali...ovakva ponuda se ne propušćasamo ona.....a mi ostali......
![]()
e....ubi se![]()
![]()