F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eve me doma sada, sam bio sas moja klienta, E bre , U prodavnici za Zivotinje imaju mace i neznam da li ste videli ukrstenu pasminu,"SERENGETI":heart: mozete o njima naci na guglu elem cena za jedno mace je 2000.oo.$

Ukrsteni izmedju Orijentalne kratkodlake macke i Bengalca. SLADAK JE KO SECER.
:andjeo:► 2:08► 2:08

Jos sto se mali mazi:heart:, privija, prede:heart: a ti mala vragolanka prodavacica :zper:: Ma jao sto vas VOLI, pa tako nikom nece da ide, pa slaze se sa mojom bojom jakne kao i sas MOJI OCI. A moje OCI samo sto nisu ispale kad mi rece cenu.:eek:
A valjda je to pred praznike ali sto je macak sladak. UHHHHHHHH:rtfm:
Pokusao sam da prenesem sa You tube.
Nek mi razred oprosti, sam najzadnji dosa u razred, ma sta ces krecana radi.:deda:
A pijem si kafu .:kafa:

Cak Noris a ko je sad pa to :think:

ZAMOLIO SAM GA DA MU ISKOPIRAM LICNU KARTU..EVO TI NA UVID DA ZNAS KO JE ON...

On može da DRMNE STRUJU

CakNorislk-1.jpg

Das nadovežem,došla jedna gospojica na razgovor za posao,pa pošto su imali muke sa nepismenom decom sad se radi neki mali test opšte kulture,devojče sa višom poslovnom školom nije znala u kojoj zemlji je Madrid.:eek:

A da tek vidite Amerikance koliko su glupi :rotf::rotf:i ne znaju nista, mi malo bolji,:roll: al su tako uski saz znanje da je za ne verovati.:rotf::rotf::rotf:

Eve me doma sada, sam bio sas moja klienta, E bre , U prodavnici za Zivotinje imaju mace i neznam da li ste videli ukrstenu pasminu,"SERENGETI":heart: mozete o njima naci na guglu elem cena za jedno mace je 2000.oo.$

Ukrsteni izmedju Orijentalne kratkodlake macke i Bengalca. SLADAK JE KO SECER.
:andjeo:► 2:08► 2:08

Jos sto se mali mazi:heart:, privija, prede:heart: a ti mala vragolanka prodavacica :zper:: Ma jao sto vas VOLI, pa tako nikom nece da ide, pa slaze se sa mojom bojom jakne kao i sas MOJI OCI. A moje OCI samo sto nisu ispale kad mi rece cenu.:eek:
A valjda je to pred praznike ali sto je macak sladak. UHHHHHHHH:rtfm:
Pokusao sam da prenesem sa You tube.
Nek mi razred oprosti, sam najzadnji dosa u razred, ma sta ces krecana radi.:deda:
A pijem si kafu .:kafa:

sladak je....i živahan :rotf:
pa oćeš da ga kupiš? mislim, brate...cena mu je da ti stvarno ispanu oči na očne drške :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back