F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daklem, maca je bolestan....povraća, ima temperaturu....sad spava a ja radim i čekam da se probudi.....a mrtva sam umorna i spora do zla boga

Za Macu
042132%20Alenka%20Poklon-hrana.jpg

P.S(flašu zadrži ti,da mu ne pripadne muka;) )

Poslednja izmena:
Ljiljane :D :zag:
To su oni klinci iz kraja sto si prosle godine spremao za maskembal bese? Podseti me ta slika na

Nastavi da nas izvestavas o vremenu tamo, mene bas zanima, da li ce da zakaci moje dete i malo sankanja...

Ej, osvojila je neku nagradicu na takmicenju u recitovanju pre neko vece, a ovde covek ne moze da je natera da bekne to obavezno gradivo. :lol:

:eek: Stvarno zastrasujuce! Nesto poput one Sladjane bese sto je citirala Djindjica na stiklama od 15cm pa se razlupala...

Au, bem ti, al ja nisam u toku! :lol:

O, jos jedan povratnik! :D

Upravo odgledala jos jednu epizodu True blood, bas volim te vampirske zezalice.

Nisam ja povratnik,kako da budem kad nikad nisam ni odlazio?:D

al dobro si mi ono rekla....i cista DESETKA..odmak reputacija cim bude mogla

ynas, odacu ti tajnu..ja pisem pesmice..cak jednu velikuuu pesmu sam posvetio clanovima ovog foruma pre 2 godine..vas nije bilo tada..bila je jedna stara ekipa , sada je tu samo LJILJA MMM, ona je pomenuta u pesmi...ima nekih 10 stihova...

ja ŠKRABALO :D

Samo Ljilja?! :azdaja:

cegevara.png
.
Ma ovo je čika što ne brine o svom zdravlju,bolje da dete ne zna.:zper:

E, pokojni Erneto, Bog da mu dusu prosti, precenio rulju iz Bolivije, tu se zeznuo. :aha:

PA U KUD Abarasević...Čuj gdeee

Znas, Pajo, i u Kraljevu je jedan od KUDova upravo Abrasevic, daj to malo odredjenije. :lol:

Eve me doma sada, sam bio sas moja klienta, E bre , U prodavnici za Zivotinje imaju mace i neznam da li ste videli ukrstenu pasminu,"SERENGETI":heart: mozete o njima naci na guglu elem cena za jedno mace je 2000.oo.$

Ukrsteni izmedju Orijentalne kratkodlake macke i Bengalca. SLADAK JE KO SECER.
:andjeo:► 2:08► 2:08

Jos sto se mali mazi:heart:, privija, prede:heart: a ti mala vragolanka prodavacica :zper:: Ma jao sto vas VOLI, pa tako nikom nece da ide, pa slaze se sa mojom bojom jakne kao i sas MOJI OCI. A moje OCI samo sto nisu ispale kad mi rece cenu.:eek:
A valjda je to pred praznike ali sto je macak sladak. UHHHHHHHH:rtfm:
Pokusao sam da prenesem sa You tube.
Nek mi razred oprosti, sam najzadnji dosa u razred, ma sta ces krecana radi.:deda:
A pijem si kafu .:kafa:

ORI je nova rasa nastala ukrstanjem vec postojecih, tako reci melez, bengalci su hibridi i bukvalno, dakle svidja ti se mesavina meleza i hibrida? Jeste lepa maca ali...

ma kud da dam tolike pare, ma ako i uzmem neko mace uzet cu iz prihvatilista, domaceg avlijanera. sta im fali, uvek sam ih imao ovde, sem u bgd polu sijamca.

...pozdravljam odluku of adopting a pet from a shelter, that't the nicest thing to do. :klap: Svi moji dosadasnji ljubimci su bili usvojeni ili poklonjeni.

Daklem, maca je bolestan....povraća, ima temperaturu....sad spava a ja radim i čekam da se probudi.....a mrtva sam umorna i spora do zla boga

Au, pa sta je to?! :sad2: Imas li u kuci medicinski ugalj, zeolit, smektu... ili neku dezurnu apoteku u blizini? Slican problem je prosle nedelje imala moja sestra od strica, virus neki je napao, morala je da prima infuziju.

A najbolji su mi sad kontakti duplo, sa kartice iskopirano u telefon pa sad ima i jedno i drugo pa e mail adrese, pa gde sam kod kontakta imala više telefona prikaznai ko 1 2 3 i to sad duplo e pa lepo sam pohisterisala

bilo je iznervirao me novi pametan telefon a ja izgleda glupa za njega

Ma nisi ti glupa nego se uputstva prevode sa korejskog preko holandskog, svedskog, nemackog... na srpski, to Tesla ne bi skontao. :roll: Ja imam neko pravilo da ne cackam sto mi nije preko potrebno i zasad se fino slazem sa novim telefoncicem. :zaljubljena:

Meni kišni dan uvek nekako unosi mir,još da mi je pucketanje vatre :aha:
Nisi Goco glupa i ja sam moj android udomila i lepo kupila pravi ženski:klap:

Ja sedim ovde u kanc. i dalje, tu mi komp, a bice i pucketanja vatrice kasnije. :aha: Dadoh ti sliku moje peci, jedina mana joj je sto je samo za drva i nije za etazno grejanje, mada nama greje brat bratu 70-80 kvadrata bez napora.

Sto se tice telefona, slazem se sa tvojim muzem, nema puno vremena kako sam uzela C3 i ne bih se vracala na onu malu tastaturu. Ovo tako lako ide... :worth:

A najbolji su mi sad kontakti duplo, sa kartice iskopirano u telefon pa sad ima i jedno i drugo pa e mail adrese, pa gde sam kod kontakta imala više telefona prikaznai ko 1 2 3 i to sad duplo e pa lepo sam pohisterisala

To je jedna od malobrojnih po meni mana vog mog C3, sto sa pojedince imam po nekoliko brojeva i svi su sad zasebno umesto kao u starom sokocalu da udjem u neko ime i odaberem broj koji hocu, sad moram da gatam koji je po redu fiksni, koji mobilni, br. na poslu, umrezeni speed dial... :dash:

Nišlije su po mnogo čemu specifični. Osim hrane, neverovatnog temperamenta poznati su i po samo njima svojstvenim izrazima i fazonima. Nemoguća poređenja, fascinacija Romima i Vlasima, muškatlama (?) i zadnjicom su samo mali delić njihove neverovatne frazeologije.
Smorio se

Smorio se ko Spajdermen u Vojvodinu.
Smorio se ko Džej na basket.
Smorila se ko ciganka u solarijum.
Smorila se ko ciganski sapun.
Smorio se ko napolitanka na spomenik.
Smorio se ko krtica u saksiju.
Smorio se kao pedofil u starački dom.
Kad te ja…

Kad te udarim će ti mucaju deca do osmi razred!
More bre, kad te dunem, lebac će ti se ogadi.
Ću te iscepam ki ladno pivo pred zadrugu!
Sad ću ti pokažem od koje se drvo pravi Pinokio.
Napašeš mi se guzne dlake!
Ka’ te udarim, ce podrignes na lanjski zeljanik!
Ću te slomim ko mače muškatlu!
Ću te zalepim ko muvu na mušemu!
Kad te udarim će ti razmenim vilice!
Poređenje

Pun si s fazoni ko ggovno s vitamini.
Al si dosadan ki kratko ćebe!
Će izginemo ko Vlasi na ringišpil.
Utego se ko fića pred tehnički pregled.
Izmrzosmo ko muškatle.
Smeje se ko dupe u novim gaćama.
Nemoj da cvrčiš ko mekika na zejtin.
Nakostrešio se ko petao pred jebačinu.
Razbac’o se k’o gram sira na ‘ektar gibanice.
Zacopala se ko vrana u supalj ora’.
Šta se treseš ko trovan miš?
Rastegja se ko muda na vrućinu/goovno na kisu.
Bolje kkurac u sve nego sve u kuurac*.
Izmrzo ko eskimska muda.
Skupa ti ta kapa, ko da je od neprcani mačići pravljena.
Lupaš ko prazna vodenica!
Zbog takvih ljudi prave sveće od dinar!
Čekam te ko kuče ispred kasapnicu.
Lepa je ko da gu grobar ispod lopatu vadio.
Soitije

Kom je ebanje suđeno njemu gaće same spadaju.
Ne ide se s golo dupe u pijani svatovi.
Šta se gubiš ko nevinost na ekskurziju?
Ću te iscepim ko pivo ispred zadrugu!
Će te razbucam ko bugarsku skupštinu!
Šta si se uvatio za mene ko prizetko za testament.
Ću te icepim ko svinja šušku!
Šta si se oznojio ko kurrva u manastir?
Će te i’cepam k’o nepismen čitanku!
Pred staru patku i staru pušku nikad se ne trti, nikad se ne zna kad će opali.
Napalio se k’o dabar na kubik drva.
Mala se uvija ko kolica sa šuplju gumu.
Žene, ne tvrdite pazar, pazarite tvrd!
Napalio se ko vepar na tarabu.
I na tarabu pisalo piiicka pa jedan odrao curac od ebanje
Mudrosti

I topola je visoka, al’ čavke kenjjaju po nju.
Ne palim kombajn zbog dve klisurke!
Pita od govna može da bude, al nema koj da jede.
Pustiš svinju u klozet a ona i sapun izede.
Gay parada na niškom: u dupe na vašar.
Od govvno direk i od tebe čovek, nikad neće bude!
Jebal, ne jebal, pare sam si daval.
Bolje da čovek umre od litre nego od kapi.
Kad kreneš sa ženu na more to ti ki kad si pošo u šumu a poneo si drva!
Zanosi se ko muda u kosidbu.
Ala si ga napravio, ebo si mu majku! (komšija komšiji čestita rođenje sina).
Priđi životnim problemima kao pas – ako ne mož s to da se poigraš, ili da ga poješ, zamočaj i idi dalje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back