pajce 1205
Poznat
- Poruka
- 9.577
ne,ko je to?
sto te briga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne,ko je to?
al ima 5 kravata

Ima i makedonska verzija. Failija cela, mama, tata, sin i cerka otisli na cevape, narucili 5 komada, svi pojeli po jedan i tata ubedjuje sina da uzme poslednji, kaze, "zemi go,ke ti bide veki kurinja!" Taman mali krece da uzme cevap a majka ga po ruci "Ne ti! Tatko neka go zemi!"
Dobar fazon ali moras da razumes da ovde vecina ljudi slabo razume engleski. I ti si krevet ucenik?Dobro, omakne se i najboljima, ja sam na pismenom iz engeskog na faksu napisala bye umesto buy.
U to ime, prevod.
Doktor je drzao predavanje pred velikim auditorijumom u Tampi. Pricao je o stetnosti brze hrane, gaziranih napitaka, trans-masti... O zagadjenju vode... Ipak, rekao je, postoji jedna namirnica koju smo svi nekad jeli ili cemo je jesti i bukvaln cemo svi zaliti zbog toga jos dugi niz godina. Pitao je zna li neko sta je u pitanju. Posle nekoliko sekundi tisine jedan 75-togodisnjak je podigao ruku i tiho rerekao "svadbena torta."
Kuku, Goco, ti si definitivno pijana! Ocu i ja malo tog tvog Vranca pro corde!
Bar dan zelim. Kako ste mi? Ja i dalje slinavo, dala mi dr 5 dana ACC pa ako ne pomogne ili se pogorsa, da dodjem po antibiotik.
kad mi dojde da si ispricam vic. A bre zbog parkeru, mnogo si se mazi.

ne znam kako me Razredna
pusta da si prolazim razredi. A i lezim na kauci ka BEG
i si kuckam sas jedan prst.

al dobro si mi ono rekla....i cista DESETKA..odmak reputacija cim bude mogla
ynas, odacu ti tajnu..ja pisem pesmice..cak jednu velikuuu pesmu sam posvetio clanovima ovog foruma pre 2 godine..vas nije bilo tada..bila je jedna stara ekipa , sada je tu samo LJILJA MMM, ona je pomenuta u pesmi...ima nekih 10 stihova...
ja ŠKRABALO![]()

To izgleda kad god je pomislio da krene negde on mećo kravatu.![]()

Mnogo lepa pesmica Kovač
Ja i ne volem milke,al volem milka tortu.![]()

kao prvo ne VI nego ti, a sto se pisanja tice stvarno nemam pojma, mojoj deci pismene vezbe pise tetka cisto da se zna, pesmicu sam mislim negde procitala ali ne mogu da se setim svih delova pa ne bi bilo lose ponoviti istu ili cak nadovezati jos neki stih za nas pridoslice

Hvala.
Da čuješ tek kad je otpevam...![]()

.![]()
Ma ovo je čika što ne brine o svom zdravlju,bolje da dete ne zna.![]()

Pajče,slika je jedinstvena.
A gde pevaš?![]()
desi pajo nem a te trista godina![]()
hahaha...NEGOOOO....ovaj...hmmm...kako da kažem..pitam
NAUČI LI TI DIJETE ko je ovaj ČO'EK
![]()
Radmilko..krrava te ubola- sta radis

joj samo varnice kroz prozor vidim kuku,ima da se popalimo.
pa zovite miliciju ili distribuciju
Berem grozdje, biram tamjaniku...ili kako vec ide haha
Pada kisa, duva vetar a ja sedim u toplom![]()
zuraja a?