LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Mislili smo na praktičnu teoriju.
To bi bilo kao nešto... da se ne uči iz knjiga nego na živim primerima.
Jesi razumeo?
![]()
jeste...živi primeri......tu si majstor...hoću da kažem najbolji djak hahahaah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislili smo na praktičnu teoriju.
Jesi razumeo?
![]()
daj te pedesetice vamo,da ti pomognem,moja torba je veca
dobro vece ljudovi,ja samo da vas pozdravim![]()

jeste...živi primeri......tu si majstor...hoću da kažem najbolji djak hahahaah

sveMislili smo na praktičnu teoriju.
Jesi razumeo?
![]()

Dobro veče.....danas sam se skroz sredila....prepodne kozmetičarka, popodne frizerka.... i odmah se bolje osećam...
E baš me zanima šta Joiv ima da kaže za mene , na osnovu avatara....

Svaka čast joiv....meni si rekla baš pravu stvar....Šta beše ...čežnja za nekim vremenima....Ma šta lupam, ne piše mi se večeras i nije to više to....Ja se inače brzo oduševim pa se još brže razduševim......Sutra idem da kupim kupus za zimu i boli mene stanovita stvar.....![]()

Ja otvaram temu
Kao, ali sam stvarno kliknula na otvorite novu temu, i napisala uvodni post necu oklevati da kliknem na : Posalji novu temu
Salim se![]()
Mari, i meni preksutra stiže kupus...ali najverovatnije da ću ga stavljati tek u subotu ili nedelju....volela bih u četvrtak da skoknem u Zr, da vidim tetku, nije joj dobro...

čekaj bre tu nam je modla.....to je njim poso a i praksa ....za teoriju nisam sigurna hahaha

Otici ce svi a ja cu opet poslednja da pljucnem nemam vremena sutračekaj bre tu nam je modla.....to je njim poso a i praksa ....za teoriju nisam sigurna hahaha

Meni je dobro (valjda), al' hoćeš i mene da vidiš?![]()

drugar i ortak i partner koji zna pobeci cim se oseti nesigurnim, iz straha od razocarenja.... 
F odeLjenje

pu pu prva

Čujemo se , pa će mo usaglasiti neki termin... nažalost neću imati puno vremena, jer već u petak oko 3 krećem nazad...
Super!

Smeh: neodlucnost, skrivanje pravih osecanja, spremna za akciju sa ljudima kojima veruje... a desava se da veruje malo vise, pa se onda seti da ne treba tako.... tu se opet vracamo na neodlucnost jel da,drugar i ortak i partner koji zna pobeci cim se oseti nesigurnim, iz straha od razocarenja....
Magda i Tsuy... pravicne, iskrene, detinjaste, odane i osecajne.
ti si psiholog ?