F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaka čast joiv....meni si rekla baš pravu stvar....Šta beše ...čežnja za nekim vremenima....Ma šta lupam, ne piše mi se večeras i nije to više to....Ja se inače brzo oduševim pa se još brže razduševim......Sutra idem da kupim kupus za zimu i boli mene stanovita stvar.....:manikir:

Svaka čast joiv....meni si rekla baš pravu stvar....Šta beše ...čežnja za nekim vremenima....Ma šta lupam, ne piše mi se večeras i nije to više to....Ja se inače brzo oduševim pa se još brže razduševim......Sutra idem da kupim kupus za zimu i boli mene stanovita stvar.....:manikir:

Mari, i meni preksutra stiže kupus...ali najverovatnije da ću ga stavljati tek u subotu ili nedelju....volela bih u četvrtak da skoknem u Zr, da vidim tetku, nije joj dobro...

Smeh: neodlucnost, skrivanje pravih osecanja, spremna za akciju sa ljudima kojima veruje... a desava se da veruje malo vise, pa se onda seti da ne treba tako.... tu se opet vracamo na neodlucnost jel da,:lol: drugar i ortak i partner koji zna pobeci cim se oseti nesigurnim, iz straha od razocarenja....
Magda i Tsuy... pravicne, iskrene, detinjaste, odane i osecajne.

Nastavite:mrgreen:
gladiola1.jpg

Ako je neko nesto zaboravio (ovo sam drpila sa jedne kafane):mrgreen: F odeLjenje
Razredna cekamo zvono:ceka:
P.S. Prvi put otvaram odeljenjce:mrgreen:

Mileva cekam tvoj pljuc:ceka:

Molim lepo:hvala:

Poslednja izmena:
Smeh: neodlucnost, skrivanje pravih osecanja, spremna za akciju sa ljudima kojima veruje... a desava se da veruje malo vise, pa se onda seti da ne treba tako.... tu se opet vracamo na neodlucnost jel da,:lol: drugar i ortak i partner koji zna pobeci cim se oseti nesigurnim, iz straha od razocarenja....
Magda i Tsuy... pravicne, iskrene, detinjaste, odane i osecajne.

Dete, drago, :) ti si psiholog ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back