F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro lepoticeeeee,
Žurka sinoć, a ?! Ja gledala tv malo da vidim šta nam se dešava u zemlji i svetu, čekala prognozu i...zaspala. A što sam gluposti sanjala, čudo jedno....:kafa:

Dobro jutro mari......ostavila si me sinoć :rtfm: da se sama napijam pa posle da pukne bruka.....ono dete si ostade sa mnom....šta će... i ono poteglo od dertovi :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Dobro jutro lepoticeeeee,
Žurka sinoć, a ?! Ja gledala tv malo da vidim šta nam se dešava u zemlji i svetu, čekala prognozu i...zaspala. A što sam gluposti sanjala, čudo jedno....:kafa:

Dobro jutro Mari....i ja sam rano zaspala, bilo mi je hladno, i zato sam ranije otišla sa žurke....ali izgleda da se vraća staro raspoloženje.....:) samo još da se svi okupimo ...

jeste perlez...ali ovo je samo ona išla sa drugom i dečkom da plove Dunavom. taj drug je odrastao na Dunavu, alasi su....i pravi je pravcati prirodnjak.

Prelepo je ...A Mica ima tvoje oko...nasledila je moć zapažanja lepog ....i da to ovekoveči....sećam se još neke slike koje si postavljala.... :)

A jel ti radiš danas u kanc, ili si kući ?

Poslednja izmena:
Jeste, ima oko moja devojka. U kancelariji sam ali samo blejim.....dok ne dodje neko.......nemam snage da radim i nemam koncentracije......ebiga

dodje to tako....:) biće bolje....ja čekam , dolazi mi maserka posle pola 10, pa malo da mi dovede ledja u red.....prošle subote je izostala masaža, a ja sam se baš naradila i jako mi fali.... poslepodne moram otići na kvantaš da vidim kupus, pa sutra na Palić da ga strpamo u bure....

dodje to tako....:) biće bolje....ja čekam , dolazi mi maserka posle pola 10, pa malo da mi dovede ledja u red.....prošle subote je izostala masaža, a ja sam se baš naradila i jako mi fali.... poslepodne moram otići na kvantaš da vidim kupus, pa sutra na Palić da ga strpamo u bure....

aman bre......polako.......ja cveće nisam unela.....danas ću ili sutra

Jeste, ima oko moja devojka. U kancelariji sam ali samo blejim.....dok ne dodje neko.......nemam snage da radim i nemam koncentracije......ebiga
Što nisam tamo da skoknem pa da zajedno blejimo...meni se bleji i zavija:sad2:

Imam maserku, dolazi kući, nego podigla cenu u božju mater...parcijalna masaža valjda 3oo din, a kaže najmanje 10 puta treba....:confused:

Nego razredna, kad završiš obaveze da malo zvoniš za čas....Sve se to rastikalo kojekuda:manikir: Duška žena ispričala svoje obaveze, Jeca je valjda završila radove, joiv ima neko opravdanje....ali Lavica, gde li se denu? Vilus da nadjete kako znate...:manikir:

Što nisam tamo da skoknem pa da zajedno blejimo...meni se bleji i zavija:sad2:

Imam maserku, dolazi kući, nego podigla cenu u božju mater...parcijalna masaža valjda 3oo din, a kaže najmanje 10 puta treba....:confused:

Moja masira za 500 dinara , ali ne parcijalno, nego ruke, noge, ledja, ramena.... i baš prija....to je jedini luksuz od kojeg neću odustati sve dok mogu da odvojim novac da ga platim...

Nego razredna, kad završiš obaveze da malo zvoniš za čas....Sve se to rastikalo kojekuda:manikir: Duška žena ispričala svoje obaveze, Jeca je valjda završila radove, joiv ima neko opravdanje....ali Lavica, gde li se denu? Vilus da nadjete kako znate...:manikir:

Lavica je bila sinoć, ali Vilus se ne pojavljuje već duuuugo....A Duška reče da ima puno obaveza...Jelena je možda i završila radove...

pa kad se skupimo ću da zvonim.....bar nas nekoliko. say je danas na Avali tako da nije tu....a za Vilus pa ona zna gde smo.....kako misliš da je nateramo da se javi?

Dobro jutro ljudovi... ja sinoc sela i mislim se e veceras cemo da napravimo zurku. Nema ko da me dize od kompa, mm otisao poslom, deca spavaju... i pisem pp jednoj forumasici kad nestade mi intreneta. Jos kad videh da ste bili aktivni...

Dobro jutro ljudovi... ja sinoc sela i mislim se e veceras cemo da napravimo zurku. Nema ko da me dize od kompa, mm otisao poslom, deca spavaju... i pisem pp jednoj forumasici kad nestade mi intreneta. Jos kad videh da ste bili aktivni...

ebiga........baš bilo lepo i veselo....imado si opet napad inteligencije........znaš one za NoFela :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back