F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vežbali smo pomalo šetnju po dvorištu, ali ovo je sad ono pravo....malo cima, ili me saplete, jer joj je sve zanimljivo pa hoće da vidi , ali sve u svemu zadovoljna sam kako ide ...ne vuče, što je najbitnije...
super :),nek te slusa i dalje,sad vidim ko nije svog psa od pocetka ucio da ide lepo pored njega sad imaju muke,a ja da kucnem u drvo dora je super :) i bez povodca je skoro celu setnju :)
Joco bre...uzmi čaj, one septolete.....nemoj da se razboliš bre :cmok:

nadam se da necu,napolju je uzas opet mraz,ne znam kako cu da pretrcim do kuce,ko da je daleko :lol:

ja sam kod drugarice.
zahvaljuljem se na lepim komentarima :)..
ja sam nesto u bledela i grlo me boli,nadam da se necu da se razbolim :(..
Odmah vitaminčiće i čajiće da sprečiš :)
jest vala......fale nam muškarci :rumenka: :zcepanje::zcepanje::zcepanje: tj. muški pacijenti su nam na manjak......baš smo mislile da premeštamo nameštaj :manikir:

Pa jeste, treba se sve renovira a radna snaga u manjku :hahaha:

:bye:
flowers-129.gif

Uf izvinjavam se, zadržah se, nisam mogao da nađem gage :gace:
a nije red da dolezim tako-jel tako
Pa Ljiljo bve kako da nemam kućnih ljubimaca:roll:
osim mišova po kućici
vidla si puno dvorište maca i kuca.
:lol:
E samo da ih "naranim sve":p pa stižem.
:heart::bye:

Uf izvinjavam se, zadržah se, nisam mogao da nađem gage :gace:
a nije red da dolezim tako-jel tako
Pa Ljiljo bve kako da nemam kućnih ljubimaca:roll:
osim mišova po kućici
vidla si puno dvorište maca i kuca.
:lol:
E samo da ih "naranim sve":p pa stižem.
:heart::bye:

kad sam ja bre vidla tvoje kuce i mace? nešto se ne sećam......otišo da rani paščad i ostavio me :eek::eek::eek:
de ga nadjo bre.......pa, da.....na romantici......a lepo igra.....što jes, jes :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

e, ovo je za našeg novog drugara Auruma....od razredne :cistinaocare:

PS......ako se vrati hahahahaahah jer muški uglavnom kad naidju na jake žene odu po cigare i ne vrate se.....on je doduše otišo da narani mace i kuce......ako mu je za verovati.......tamo na romantici su svi........romantični hahahahaahah

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back