Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.230
Taman sam ja ozdravila,sad moju mamu hvata grlo... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro veče.....stigoh ja......jel ima neki ovdena?

Narafski....da nisam možda u Hajat Ridžensi, ili, nedajbože, u Picinom parku.....![]()
Mari , oduševiola si me ovim odgovorom što sam citirala...Narafski....da nisam možda u Hajat Ridžensi, ili, nedajbože, u Picinom parku.....![]()

Dobro veče.....evo i ja stižem...kuče našetano, naranjeno, stavljeno da spava...sad forum....Mari , oduševiola si me ovim odgovorom što sam citirala...
Ćao i tebi magi
Obe vas pozdravlja Maca![]()
Jao mila, a mene sramota, ti si sva nekako "ledi"....a Ljilja moja pa me neje sramota...Ej, gledala ja onomad iz autobusa
taj park(što ga spomeniuh malopre), reko da vidim kako to izgleda....Vidoh samo miliciju, baš taj dan bila parada penisa (mislim ponosa)...Bilo
me sramota da se prošetam malo, sin me čekao, ima da kaže....si poludela ženo...
Jao mila, a mene sramota, ti si sva nekako "ledi"....a Ljilja moja pa me neje sramota...Ej, gledala ja onomad iz autobusa
taj park(što ga spomeniuh malopre), reko da vidim kako to izgleda....Vidoh samo miliciju, baš taj dan bila parada penisa (mislim ponosa)...Bilo
me sramota da se prošetam malo, sin me čekao, ima da kaže....si poludela ženo...

tu sam i ja
vala danas sam baš uživala
malo buvljak zvani sajam tehnike i naučnih dostignuća gde ništa ne kupim, ali promajem obavezno subotom, pa pravi buvljak, pa Niška Banja sa Bajom i Alfom (jedno dete kod babe drugo na treningu) pa kući na popodnevni odmor (ono dete još kod babe a ovo drugo na rođendanu) ii sad malo nešto opeglala (to je meni relaksacija9 i evo me...

tamo od penisa tog dana ni p
samo ***** /(karakterna osobina, a ne organ)

tu sam i ja
vala danas sam baš uživala
malo buvljak zvani sajam tehnike i naučnih dostignuća gde ništa ne kupim, ali promajem obavezno subotom, pa pravi buvljak, pa Niška Banja sa Bajom i Alfom (jedno dete kod babe drugo na treningu) pa kući na popodnevni odmor (ono dete još kod babe a ovo drugo na rođendanu) ii sad malo nešto opeglala (to je meni relaksacija9 i evo me...

tamo od penisa tog dana ni p
samo ***** /(karakterna osobina, a ne organ)

Zaključak je da ja nisam "ledi"![]()
ja oću da budem vaša a ne lediiiiii....

Zaključak je da ja nisam "ledi"![]()

Pazi, pročitaj pažljivo Marin post....kaže: a Ljilja moja pa me neje sramota....ja oću da budem vaša a ne lediiiiii....
![]()
![]()

Ete ti ga na sad...kako nisi: ti si ledi sa Ledina! A Magdu sam tako zamislila zbog njenog izražavanja, ima fin nežan glas, nikad se ne izražava slikovito ( za zvezdice) kao mi s juga....DSobro, ti si kontesa od Ledina![]()
Dobro de, ne plači, i jedno si i drugo: ledi i naša![]()