F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskreno...u glavu nisam dobro, preforsirala sam sa poslovima u kuci,10 dana izostanka zenske ruke u kuci kod tri muska stvorenja, mozes misliti....odrzavala su dvojica muskih, ali nije to , to...sad i kad me malo boli rizicno mesto u meni strah da me ne spopadnu bolovi koji su bili...valjda nece...:heart::cmok2:

sad ne pipaj ništa više.....a ako te i sutra bude i najmanje bolelo obavezno reci doktorima .......mislim, ja znam na šta kuća liči ali bre.....ti pretera......pa da si samo malo pospremila nego si i kuvala i mesila......pa neće bre da pocrkaju gladni :rtfm::rtfm::rtfm:

:azdaja:
Bolje prijavi,ko zna sta moze da bude ako ne kazes....
Jel' bar dvd popravljen?

Riknuo skroz...a i koliko sam filmova odgledala, nije ni cudo...ma danas mi riknuo i usisivac...i ja da odem veceras da pogledam da kupim neki nov, nisam mogla, kartica mi istekla krajem proslog meseca , nisam je ni koristila ovih nekoliko nedelja pa nisam ni primetila...a novce sam vec istrosila usput u kupovini potrepstina...a morace dvd da mi oprave...samo da iznadju deo, motor mu stradao, ako sam lepo razumela...ce se potrudi muzic:zag::cmok2:

menjaj,skini google chorme ,poslusaj me :)

meni sad na ovom laptopu xp spor ko puz a sedmica extra :flert:
chrom je najbolji po meni ;)

probala sam
ne sviđa mi se

ja sam bre tetka koja kad nešto nauči ne menja
svuda imam instaliran office 2003, kad vidim 2007 muka me uhvati...sreća te i koleginica sa kojom sam na istim računarima na poslu voli 2003 office, pa lepo to instaliramo, skinemo 2007 i fino nam

tako sa pretraživačem

navikla sam se na ie

probala sam
ne sviđa mi se

svuda imam instaliran office 2003, kad vidim 2007 muka me uhvati...sreća te i koleginica sa kojom sam na istim računarima na poslu voli 2003 office, pa lepo to instaliramo, skinemo 2007 i fino nam

tako sa pretraživačem

navikla sam se na ie

Probaj mozillu,pa ako ti ne odgovara vrati se na ie.

probala sam
ne sviđa mi se

tako sa pretraživačem

navikla sam se na ie

vala i ja isto..što ne volim da mi bilo šta menjaju.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back