LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.541
kumo kad legneš na leđa noge su u vis
sve četri
![]()
pA ON DA SE PROVLAČI.........Nije ti loša ta taktika kumo.....prenos odgovornosti i rizika

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kumo kad legneš na leđa noge su u vis
sve četri
![]()

Sreca tvoja da sam tu, pa nisi nista... dr saintšta sam propustila?![]()
...

Nikad!(Uh, ubiće me Milica!
)
Ajde ti sad!
Nego, razredna, jel' to belo mantilče?![]()

ode kuma da leči kum Macu
da vidim dal će to u blog da tura![]()

Ma, ne brini se to sto nemas... ce ti stavimo.. pa ces tek tad da rukovodis.Dabome.......belo......i razdrljeno, al nemam onaj stetoskop okolo vrata pa da se onako zanosno spušta preko golijeh prsa.........to je zato što ja rukovodim, znaš![]()

Dabome.......belo......i razdrljeno, al nemam onaj stetoskop okolo vrata pa da se onako zanosno spušta preko golijeh prsa.........to je zato što ja rukovodim, znaš![]()
kao u stara dobra vremena....piše se brže no što se čita.....

al ne zaboravi da se međ ogoljena lanjka krs na zlatan lančić....
+ nanognica

kuma je knjižila mila moja kumo.......a ako opišem i lečenje tam na blog ima da se kod mene otegne red ko kod Dafine![]()
Ma, ne brini se to sto nemas... ce ti stavimo.. pa ces tek tad da rukovodis.![]()
![]()
![]()

kuma je knjižila mila moja kumo.......a ako opišem i lečenje tam na blog ima da se kod mene otegne red ko kod Dafine![]()

Ma, ne brini se to sto nemas... ce ti stavimo.. pa ces tek tad da rukovodis.![]()
![]()
![]()

Opasna ova nasa razredna![]()

Na poluvremenu da nadjemo stetoskopA ti će mi staviš.......u biblioteci? Da sidjem odma?![]()
, pa opet posle utakmice ostalo. ja sam od pravljenja predavanja odustala
zamisli kad međ metode za odeređivanje kvaliteta kobasica ja ubacim dr Tjoja....

Na poluvremenu da nadjemo stetoskop![]()
, pa opet posle utakmice ostalo.
![]()

Otkad se za odredjivanje kvaliteta kobasice koriste naucne metode?!ja sam od pravljenja predavanja odustala
zamisli kad međ metode za odeređivanje kvaliteta kobasica ja ubacim dr Tjoja....

e Žućo, Žućo, ebala te bandera, vrći se na forum....
umesto da si blažen međ sestrama ti...
samo da znaš ovo nema ni na ORL![]()