Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ladno sam se strecnula,kada je naisla ta slika![]()
i ja sam.beba pupu pu
al ima grceve....

Mari....a da ga odneseš kod nekog servisera?

Aha, ću ga nosim...ima leti iz kuće
a novi da mi uleti...![]()

a ljuljo zar ne mislis da je bolje da stavis u spoiler da se oni ponadaju a kad otvore - cvrc

E pa Mari....nisam mislila da ću ovo da ti poželim, bar ne ovako javno......al' daj bože da ti uleti što pre![]()

Dobar dan........mi stigli. Zet se pokazao ...ma idi begaj. Svi oduševljeni kako radi......"Rade, što ovo dete ljupi kukuruz...lele...kako li ga onako svuče u jedan potez i svilu i šušku......i brzo bre....ni ti ni ja ne radimo tako" kaže moja svekriva "Jes bogati" odgovara svekriv![]()
Ispečena tona paprike ....zaova pržila danas ajvar a juče obrat kukuruz, očišćen i ubačen u ambar......baldisasmo......![]()
I mi juče i prekjuče završili ajvar, tj. mama veći deo jer ja ne smem da se majem oko vrućeg šporeta koliko bi trebalo, ja sam više ljuštila paprike, prinosila i odnosila, koliko sam mogla d obaveza u radnji. A pomogle su malo i moje jetrve, tu iz komšiluka, obe starije čak i od moje mame. 
Ajde onda i ja da se javim
Okle da pocnem
Imala sam gusenje, temperatura me jos drma, steglo pa davi, nisam isla gde god da sam planirala a pola dana sam provela u krevetu...
eto Lavici sto nas nema na nasoj temi
a da...i lupa mi srce
Povrh svega, tata mog druga je u bolnici, operisana mu je metastaza na glavi...i tako....sada lezi na plucnom na klinickom, covek nema ni 50 godina...a u ...sve
A drugov tata, šta ćeš, znam da si se potresla. Oni najbolji odu mladi. Moj otac je umro sa 50. 
Juče smo konačno prišle štencima skroz na skroz. Ja bih i ranije ali nisam smela zbog Milice, dok nisam postala 100% sigurna da je Njuškalo (alias Gara alias Mileva) prihvata kao alfa-mladunče. I odmah se rodila uzajamna ljubav na prvi pogled između mog deteta i najmlađeg šteneta u leglu, jednog mršavka boje posavskog goniča koji nas je posle, kad smo krenule nazad ispratio do pola livade sve skakućući Milci uz noge!
Inače, jasno mi je zašto im ona više ne da da sisaju, zubići su im kao iglice oštri, bol sigurno suzbije mleko. 
A svaka ti se pozlatila...ne bih imala ništa protivno
Ja sam od onih sa preko 6o, al još mogu da čučnem![]()

Ma svaka čast Mici na izboru, a i imala je od koga da nauči kako se bira!I mi juče i prekjuče završili ajvar, tj. mama veći deo jer ja ne smem da se majem oko vrućeg šporeta koliko bi trebalo, ja sam više ljuštila paprike, prinosila i odnosila, koliko sam mogla d obaveza u radnji. A pomogle su malo i moje jetrve, tu iz komšiluka, obe starije čak i od moje mame.
Say, šta je s tobom?A drugov tata, šta ćeš, znam da si se potresla. Oni najbolji odu mladi. Moj otac je umro sa 50.
Nego, dobro jutro.Juče smo konačno prišle štencima skroz na skroz. Ja bih i ranije ali nisam smela zbog Milice, dok nisam postala 100% sigurna da je Njuškalo (alias Gara alias Mileva) prihvata kao alfa-mladunče. I odmah se rodila uzajamna ljubav na prvi pogled između mog deteta i najmlađeg šteneta u leglu, jednog mršavka boje posavskog goniča koji nas je posle, kad smo krenule nazad ispratio do pola livade sve skakućući Milci uz noge!
Inače, jasno mi je zašto im ona više ne da da sisaju, zubići su im kao iglice oštri, bol sigurno suzbije mleko.
![]()

jutro
dora sve vise lici na baju,oborila je saksiju i uzela onaj podmetac i nosa ga po dvoristu a i malo ga je grcnula![]()
Jedan je Baja! 
Ma dobar je dečko....samo su oboje eksplozivne naravi.....uf.....al' nek se prilagodjavaju. oboje su ovnovi
E, pa super za štence i Micu. Ne da im jer je boli......prave rane a i sigurno ima manje mleka, pa im dozvoli tek kad baš nadodje......sve je to priroda uredila baš kako treba

A malci su jeli pileće zglobiće i hleb namočen u masnoću od pečenja pileta. I ako im je ona još šta odnela.gde ste žeMske i po koje muško (al vredno)
nova radna nedelja..,.
počinjem sa nekim poslom, li u pauzicama čitaću vas
Ja treba da idem u kupovinu i banku, nemam dovoljno kokosa i nemam uopšte suvo grožđe i ne znam imam li dovoljno pirinča za posni sutlijaš pošto nam danas (možda) dolaze drugarice a Krstovdan je. I posle u radnju.