F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jedna posebna za vas

Nikolinas-Pictures-Bookmarks-Picture-For-Me-anything-coffee-Little-of-everything-Good-Morning-утро-facebook-pictures-cute-Mette-somanile-d-glitter-dobrojutro-Briannes-Love-goodmorning-awesomeness-ISABEL-B-Na-powitanie-Tageszeiten-Peach-dobro-jutro-morning-buongiorno-hearts-1-comments-httpwwwpicformetrtwofit2quit69-kaira-drink-Sweet-Delights-Good-MorningAfternoon-wow_large.jpg
:D

Dobar dan........mi stigli. Zet se pokazao ...ma idi begaj. Svi oduševljeni kako radi......"Rade, što ovo dete ljupi kukuruz...lele...kako li ga onako svuče u jedan potez i svilu i šušku......i brzo bre....ni ti ni ja ne radimo tako" kaže moja svekriva "Jes bogati" odgovara svekriv :zcepanje:
Ispečena tona paprike ....zaova pržila danas ajvar a juče obrat kukuruz, očišćen i ubačen u ambar......baldisasmo......:manikir:

Ma svaka čast Mici na izboru, a i imala je od koga da nauči kako se bira! :zag: I mi juče i prekjuče završili ajvar, tj. mama veći deo jer ja ne smem da se majem oko vrućeg šporeta koliko bi trebalo, ja sam više ljuštila paprike, prinosila i odnosila, koliko sam mogla d obaveza u radnji. A pomogle su malo i moje jetrve, tu iz komšiluka, obe starije čak i od moje mame. :lol:

Ajde onda i ja da se javim :D
Okle da pocnem :think:
Imala sam gusenje, temperatura me jos drma, steglo pa davi, nisam isla gde god da sam planirala a pola dana sam provela u krevetu...
eto Lavici sto nas nema na nasoj temi
a da...i lupa mi srce

Povrh svega, tata mog druga je u bolnici, operisana mu je metastaza na glavi...i tako....sada lezi na plucnom na klinickom, covek nema ni 50 godina...a u ...sve

Say, šta je s tobom? :zag: A drugov tata, šta ćeš, znam da si se potresla. Oni najbolji odu mladi. Moj otac je umro sa 50. :aha:

Nego, dobro jutro. :kafa: Juče smo konačno prišle štencima skroz na skroz. Ja bih i ranije ali nisam smela zbog Milice, dok nisam postala 100% sigurna da je Njuškalo (alias Gara alias Mileva) prihvata kao alfa-mladunče. I odmah se rodila uzajamna ljubav na prvi pogled između mog deteta i najmlađeg šteneta u leglu, jednog mršavka boje posavskog goniča koji nas je posle, kad smo krenule nazad ispratio do pola livade sve skakućući Milci uz noge! :zaljubljena: Inače, jasno mi je zašto im ona više ne da da sisaju, zubići su im kao iglice oštri, bol sigurno suzbije mleko. :sad2:

Ma svaka čast Mici na izboru, a i imala je od koga da nauči kako se bira! :zag: I mi juče i prekjuče završili ajvar, tj. mama veći deo jer ja ne smem da se majem oko vrućeg šporeta koliko bi trebalo, ja sam više ljuštila paprike, prinosila i odnosila, koliko sam mogla d obaveza u radnji. A pomogle su malo i moje jetrve, tu iz komšiluka, obe starije čak i od moje mame. :lol:

Say, šta je s tobom? :zag: A drugov tata, šta ćeš, znam da si se potresla. Oni najbolji odu mladi. Moj otac je umro sa 50. :aha:

Nego, dobro jutro. :kafa: Juče smo konačno prišle štencima skroz na skroz. Ja bih i ranije ali nisam smela zbog Milice, dok nisam postala 100% sigurna da je Njuškalo (alias Gara alias Mileva) prihvata kao alfa-mladunče. I odmah se rodila uzajamna ljubav na prvi pogled između mog deteta i najmlađeg šteneta u leglu, jednog mršavka boje posavskog goniča koji nas je posle, kad smo krenule nazad ispratio do pola livade sve skakućući Milci uz noge! :zaljubljena: Inače, jasno mi je zašto im ona više ne da da sisaju, zubići su im kao iglice oštri, bol sigurno suzbije mleko. :sad2:

Ma dobar je dečko....samo su oboje eksplozivne naravi.....uf.....al' nek se prilagodjavaju. oboje su ovnovi :dash:
E, pa super za štence i Micu. Ne da im jer je boli......prave rane a i sigurno ima manje mleka, pa im dozvoli tek kad baš nadodje......sve je to priroda uredila baš kako treba

jutro :bye:
dora sve vise lici na baju,oborila je saksiju i uzela onaj podmetac i nosa ga po dvoristu a i malo ga je grcnula :lol:

:lol: Jedan je Baja! :mrgreen:

Ma dobar je dečko....samo su oboje eksplozivne naravi.....uf.....al' nek se prilagodjavaju. oboje su ovnovi :dash:
E, pa super za štence i Micu. Ne da im jer je boli......prave rane a i sigurno ima manje mleka, pa im dozvoli tek kad baš nadodje......sve je to priroda uredila baš kako treba

To je ono "slažu se k'o rogovi u vreći"! :lol:
Inače, sutra dva šteneta idu u novi dom a preostala 4 će verovatno ovih dana dovesti ili pred radnju ili pred kuću rođaka u čijoj se slami oštenila. :D I da, boli je, užasno je, ima već ranice, baš sam juče zagledala. I pojela nam je svu sirovu svinjetinu za pregled koju smo imali i i dalje beži od fotoaparata. :lol: A malci su jeli pileće zglobiće i hleb namočen u masnoću od pečenja pileta. I ako im je ona još šta odnela.

gde ste žeMske i po koje muško (al vredno)
nova radna nedelja..,.
počinjem sa nekim poslom, li u pauzicama čitaću vas

Da, radna nedelja. :aha: Ja treba da idem u kupovinu i banku, nemam dovoljno kokosa i nemam uopšte suvo grožđe i ne znam imam li dovoljno pirinča za posni sutlijaš pošto nam danas (možda) dolaze drugarice a Krstovdan je. I posle u radnju. :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back