Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nabavila sam jedan cvet zovu ga papajag jel ga ima neko?
ovo je papagaj koji otpadne sa te biljke i tu ima seme![]()
i cvetovi su veliki jarkih boja i kazu da divno mirise.![]()
Ljudi da se pohvalim,bre...Radijatori povezani s kotao sad samo cekamo zimu
A i okupala sma se u svoje novo kupatilo
jos malo da se postavi sve kako treba pa cu da vam slikam

Evo i mene u pravi cas da Cestitam ....iako sam malo ovde
![]()
Baš te odavno nema.Oću, oću.....samo kad mi se komp popravio....
Jutros sam se iznervirala zbog interneta...skoro sam plakala.....dobro malo jesam.....Nisam znala da ni drugi nemaju internet i nazovem ja njihov korisnički servis i ona devojka me preko telefona navodi šta da radim....pa da neke žice raskačinjem, pa morala da isključim i fiksni telefon, onda me ona zove na mobilni, pa priča šta da radim, pa mi se žice izmešaju, ne znam šta je gde bilo.....ma cirkus.....iznervirala sam se i zahvalila joj....prekinula liniju i krenula sama da slažem i priključujem.....i uspela sam.....

Cic se verila..........dobila verenički prsten na Rajskom ostrvu![]()

Fala...fala....
E, a sad sam pala , ovde ispred kupatila.....izubijala sam se načisto, oba kolena , ruke....srećom nisam ništa slomila.....santimetar je falio da nisam licem na dovratak...ali sve me boli....

Da brze prodje...

gde ste svi ?

![]()
gde ste svi ?
![]()
![]()
![]()
Šta ja treba da uradim, nekad se to dešava, nekad ne....Ma ja sam izgubljen slučaj
Eve nas...Bar ja, danas je praznik i uglavnom ništa ne radim
tako važno...Nego, sad sam skoro izbacila ovo djubre od kompa na dvorište....čas ide lepo muzika, čas UČITAVA na svaki sekund..Šta ja treba da uradim, nekad se to dešava, nekad ne....Ma ja sam izgubljen slučaj
![]()

Nadam se da su stigli u skoncentrisanom vremenu... 

kupila sam laptop