lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cic se verila..........dobila verenički prsten na Rajskom ostrvu![]()

Cic se verila..........dobila verenički prsten na Rajskom ostrvu![]()

jeste....divno je
A znaš šta onaj matori kaže kad sam mu javila?
Pa jel sam ja njoj rekao kako to ide sa veridbom? Njeni da dodju kod nas, pa po red sve.......
Di ga nadjo?
Kraj Morave sestro slatka
Ebala me Morava i kud sam pajala tam po plaže i kupinjaci![]()

ja ne vide slike od juce![]()

Baš sam ganuta otkad sam čula za Cic...Ovu pesmu posvećujem njenom ocu Žiki....
tatko bree ima srce da mu iskoci iz grudi...

fala sanja I Jelena.....pa da dočekate......da udavate, da ženite![]()

Eto, da se požalim.
Mica i momak joj dolaze valjda u sredu......u petak popodne idemo svi, i ona i njen momak, Miloš, Maca i ja u selo da u subotu beremo kukuruz. Ono bere berač, ali ima posla da se očisti lepo i ubaci i koš, pa pilići, pa parika.....i da momak upozna familiju a i treba nam jedno krupno muško i jako ...onako, da popuni ragasto kad uidje u sobu......a ovaj je takav, po mom ukusu.....i odma ima da radi i da ga ocene kao jako vrednog....posle mu je sve dopušteno što se familije tiče......kod nas je tako.......jel sam sve lepo smislila.....jesam
I sad, ja da ispišem blog o tome ima da kažu da lažem........a prošlog leta pravac sa aviona samo su se oboje presvukli i tovarili drva....i kako ja sada da pišem....nikako. Ću ćutim i boli me uvo.......ću pišem filozofske misli svoje samo da se setim da gi zapišem![]()
fala sanja I Jelena.....pa da dočekate......da udavate, da ženite![]()

Eto, da se požalim.
Mica i momak joj dolaze valjda u sredu......u petak popodne idemo svi, i ona i njen momak, Miloš, Maca i ja u selo da u subotu beremo kukuruz. Ono bere berač, ali ima posla da se očisti lepo i ubaci i koš, pa pilići, pa parika.....i da momak upozna familiju a i treba nam jedno krupno muško i jako ...onako, da popuni ragasto kad uidje u sobu......a ovaj je takav, po mom ukusu.....i odma ima da radi i da ga ocene kao jako vrednog....posle mu je sve dopušteno što se familije tiče......kod nas je tako.......jel sam sve lepo smislila.....jesam
I sad, ja da ispišem blog o tome ima da kažu da lažem........a prošlog leta pravac sa aviona samo su se oboje presvukli i tovarili drva....i kako ja sada da pišem....nikako. Ću ćutim i boli me uvo.......ću pišem filozofske misli svoje samo da se setim da gi zapišem![]()

Ljudi da se pohvalim,bre...Radijatori povezani s kotao sad samo cekamo zimu
A i okupala sma se u svoje novo kupatilo
jos malo da se postavi sve kako treba pa cu da vam slikam

I gde su slike?![]()

Joj a tus kabina skroz providna sve se vidi a nema vrata na kupatilo![]()

eno bloga o orangutanu i psu što je pisala Tsu
Neje momak, verenik bre!![]()

ma mani orangutani nego vikaj piće za celu kafanu...i čestitam![]()

ma mani orangutani nego vikaj piće za celu kafanu.

Ljudi da se pohvalim,bre...Radijatori povezani s kotao sad samo cekamo zimu
A i okupala sma se u svoje novo kupatilo
jos malo da se postavi sve kako treba pa cu da vam slikam