F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nabavila sam jedan cvet zovu ga papajag jel ga ima neko?
30ng8ee.jpg
ovo je papagaj koji otpadne sa te biljke i tu ima seme
2eyxi81.jpg
i cvetovi su veliki jarkih boja i kazu da divno mirise.

Joco, izvadi mahunu iz vode da ti ne strune seme, bolje da se ova prirodno sasuši.

Ljudi da se pohvalim,bre...Radijatori povezani s kotao sad samo cekamo zimu :mrgreen:
A i okupala sma se u svoje novo kupatilo :)
jos malo da se postavi sve kako treba pa cu da vam slikam

SUper, svaka čast, prijo. :)

Evo i mene u pravi cas da Cestitam ....:) iako sam malo ovde :lol:

Pa gde si ti, Šiki! :zag: Baš te odavno nema.

Oću, oću.....samo kad mi se komp popravio....

Jutros sam se iznervirala zbog interneta...skoro sam plakala.....dobro malo jesam.....Nisam znala da ni drugi nemaju internet i nazovem ja njihov korisnički servis i ona devojka me preko telefona navodi šta da radim....pa da neke žice raskačinjem, pa morala da isključim i fiksni telefon, onda me ona zove na mobilni, pa priča šta da radim, pa mi se žice izmešaju, ne znam šta je gde bilo.....ma cirkus.....iznervirala sam se i zahvalila joj....prekinula liniju i krenula sama da slažem i priključujem.....i uspela sam.....

Svaka čast, Magdo. :)

Eve nas...Bar ja, danas je praznik i uglavnom ništa ne radim
tako važno...Nego, sad sam skoro izbacila ovo djubre od kompa na dvorište....čas ide lepo muzika, čas UČITAVA na svaki sekund..:dash: Šta ja treba da uradim, nekad se to dešava, nekad ne....Ma ja sam izgubljen slučaj:roll:

Ti nisi izgubljen slučaj....ali ja skoro da jesam.....kad sam se danas rasplakala zbog kompjutera...i rekla sam da ću ga baciti....

----------------------------------------

Ode Mari.....opet nema nikog......

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back