F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eeee, Smeh mi piše na pp da ve mnoooogo pozdravim. Sad je na granici......mislim da će da je puste ali samo ako se ne izlaje pa kaže da je sa F odeljenja :zcepanje:
Pustili je.......ćutala je........sad je na ničijoj zemlji.....tu gu neće zadržavaju .......prošla........uživa :klap::klap::klap::klap:

PREMIJERA ......ZA MUŠKE I ŽEMSKE ....DA VE MALO UZDIGNEM....:manikir:

BLIZU PEDESETE

U pedestima se najlepše veruje
mnogo toga znaš
još više umeš da osećaš
a vala i srce umeš da sačuvaš.

U pedesetima se najlepše živi
Razuma imaš taman za kontrolu
Reči si do sad naučio baš dosta
Osećaš vreme i važnost onoga „sada“
E, to te spasi vala od mnogo jada.
I znaš da ceniš I reč I osmeh
I suzu da pustiš čak I bez stida
Osećaj svoj da kažeš bez srama
Jer život jeste samo jedna drama
I glupo je provesti ga pod velom blama.

U pedesetima se najlepše sanja
jer si svestan svakog davanja
i da sve ima cenu svoju
svejedno da l' tvoju il' moju.

Ali ja imam blizu pedeset
I cena moja je samo moja
Da l’ visoka il’ niska odlučujem ja
A svako drugi nek na odluku svoju
Zalepi cenu kao ja na moju.

jedino na snu ne stoji etiketa sa cenom
zato slobodno sanjajmo

ćao......:cmok2:
ej, ajd pročitaj na 583. strani pesmu pa mi daj link za neku muzikucu....ne mi pada na pamet ništa.....al po mogućstvu da je instrumental

Prelepo :zag:

Moze ova, al je ljubavna

Drage moje,
Evo zora samo što nije...Ja od uzbudjenja nisam ni spavala...Ustvari, legla sam i stalno
mislila da li ću zaboraviti do sutra da puštam muziku...Nije mi bilo teško da opet ustanem i da vežbam (što reče omiljena nam razredna)..
Mislila sam šta da vam izaberem...pa se odlučim za ovu numeru...Pavaroti, O sole mio, italijanski jezik,,,,Moja Sestra je 37 godina bila udata za Italijana...Odlazila sam kod nje kad je na odmoru, a zimi u Švajcarsku gde su radili...Znam ponešto italijanski...mogla sam i bolje....Ona bi sada bila ponosna na mene ...Kako bih sada želela da pustim glasno ovu muziku, najglasnije moguće da je čuje i ona....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back