joiv
Iskusan
- Poruka
- 5.265
Jesam i evo kakvo iskača....![]()
Cu da ti objasnim

Od znaka jednakosti kopiras do kraja i ubacis u jutjubice.
V0_GSZnRqrE&feature=related
Ovde je npr bilo dva znaka pa se kopira od prvog.
A adresa je izgledala ovako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam i evo kakvo iskača....![]()

Mari.......daj mi broj tel foksnog na pp......zovem te pa ćemo zajedno........ali za 10 min....moram da se posvetim mužu.......da ga izmasiram sas gel.....da bude gelunjav....![]()

eve me......ve;era.....jako,jako......ebiga ja ne volem ribu..milim mog da gu jedem al nesam najedjena![]()

Mari jel ovo treba da izađe?
El ti to mene zaebaeš, a...em neznam ovo s moziku em ne mog počitam šta si rekla...nešto ribu voliš, ne voliš....Ma ceo dan mi je danas nikakav...

Da Loli, kako ti vidiš a ja ne...Meni sve prazno
ocu ja, al lepo da me saranitemama mi kupila sladoled![]()
oce neko?

Jedna pesma iz serije O Clone![]()
Nisam znala da mari zna foksni telefon mislim od kanala fox![]()
El ti to mene zaebaeš, a...em neznam ovo s moziku em ne mog počitam šta si rekla...nešto ribu voliš, ne voliš....Ma ceo dan mi je danas nikakav...

ocu ja, al lepo da me saranite
imam cd sa muzikom iz te serije, mnogo dobro

Uvek kad nesto kazem, zatisje, mora da lupetam gluposti onda![]()

ti ne vidis ni kad drugi stave klipove???
onda treba nesto da podesis a to pitaj admina

Ne, ja vidim sve klipove samo svoje ne...Sad mi žao da Ljilju maltretiram...Deca mi letos razbucala ovaj moj stari komp, sad svaki put kad dodjem na Krstu moram da se registrujem, to pre nije bio slučaj, obrisali mi mejlove i meni i Taci...ostavili igrice, svoje skajpove....luda kuća.....Hvala svima što se trudite, malo ću da se odmorim pa ponovo pokušam...Bem ti engleski....i to neznam...najgora sam od sve dece![]()