F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta je ovo...već dva sata ćutite ?! To meni ne liči na vas....:think:
Ja evo bila malo na Politici, obidjem koji puta i taj pdf ali ne postujem,
neću das nerviram što bi rekao naš legendarni DOC:manikir:
Kad li misli da se vrne iz te njegove legende...tiho:manikir:

Ja dežuram i blejim i jedem se ko lebac....Ej, lepo i jednostavno napisali objašnjenje o
skidanju muzike i postavljanju ....al ne, meni to NE IDE u glavu:dash:
Sto puta sam pokušala...dodje mi da se lepo skupim sa sve svojim reputacijama i odem u tri lepe....

:zcepanje:
Ja dežuram i blejim i jedem se ko lebac....Ej, lepo i jednostavno napisali objašnjenje o
skidanju muzike i postavljanju ....al ne, meni to NE IDE u glavu:dash:
Sto puta sam pokušala...dodje mi da se lepo skupim sa sve svojim reputacijama i odem u tri lepe....

Tako i ja dok nisam ukapirala

Ides na You Tube i ovde gore kucas ime pesme i pevaca otvoris pesmu i ispod snimka imas <embed> kliknes tu i isprekopiras ono silno na ctrl+c i inda na ikonicu ovu crveno-belu YT i ctrl+v

Poslednja izmena:
Dobro veče :)
čekam Miloša da dovede devojče pa da pržimo girice i pomfrit
Smeh mi je poslala sms....sve ve pozdravlja i kaže da je napokon ukipovala d*pe u bus za Grčku.......sve ve pozdravlja i maše vi :)

Šta si pomogla Lavice...i Loli mi poslala svoj način...Ja ništa ne vidim, kod mene prazno, nit znam šta sam uradila a ovaj Taca sedi eno dole neće se uključi...ma ću ga ostavim pod hitno, koji će mi moj....:manikir:

1. nadješ koje oćeš
2.klikneš na to i ono počne da svira
3.u gornjoj liniji gde piše http//........markiraš plavim (levi klik) od prve zagrade s leva u desno pa do kraja......
4. to poplavi pa onda na to desni klik copy
5.dodješ na odgovori
6. klikneš na ikonisu you tube i izmedju dve velike zagrade desni klik i paste :manikir:

1. nadješ koje oćeš
2.klikneš na to i ono počne da svira
3.u gornjoj liniji gde piše http//........markiraš plavim (levi klik) od prve zagrade s leva u desno pa do kraja......
4. to poplavi pa onda na to desni klik copy
5.dodješ na odgovori
6. klikneš na ikonisu you tube i izmedju dve velike zagrade desni klik i paste :manikir:

Jesam i evo kakvo iskača....:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back