F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja stvarno ne znam kada ce se ova afera o Tini zavrsiti.Vi me mozete do sutra pitato da li sam Tina a ja cu vam odgovarati da nisam postoNISAM TINA!!!

Ni meni nije jasno kad će se završiti. Stvarno nemam više volje da posećujem temu dok je ovakva atmosfera, sasvim dovoljno teorija zavere imam i na NPiM :lol: .

Nema smisla, nekadašnja topla atmosfera F odeljenja se pretvorila u FBI atmosferu.
Baš mi je krivo :(.

Ni meni nije jasno kad će se završiti. Stvarno nemam više volje da posećujem temu dok je ovakva atmosfera, sasvim dovoljno teorija zavere imam i na NPiM :lol: .
Nema smisla, nekadašnja topla atmosfera F odeljenja se pretvorila u FBI atmosferu.
Baš mi je krivo :(.
Ma sta je to bilo, o cemu se ovde radi?! :think:
Ybt, otkad sam poceo da odsustvujem sa teme, stvari izmakle kontroli. :rtfm:
Val, aj ti si ovako, odgovorna i prisutna i :flert: el moz se ovo sredi, bwe? Mislim, el mozes da preuzmes ti to u svoje ruke? :lol:
Ili da ja se ja presvlacim u pilotsko odelo Mr No- a? :cool:

Ma sta je to bilo, o cemu se ovde radi?! :think:
Ybt, otkad sam poceo da odsustvujem sa teme, stvari izmakle kontroli. :rtfm:
Val, aj ti si ovako, odgovorna i prisutna i :flert: el moz se ovo sredi, bwe? Mislim, el mozes da preuzmes ti to u svoje ruke? :lol:
Ili da ja se ja presvlacim u pilotsko odelo Mr No- a? :cool:

Pogrešnoj se osobi obraćaš, nit sam odgovorna, nit sam nešto prisutna :lol: .
Ma ništa (boldovano), samo mi dojadilo da jedina tema bude rat klonova..ko u Star Warsu :lol: . Lični utisak, ništa više :lol: .

Jocika, ne sekiraj se, to je u trendu sada :lol: .

Pogrešnoj se osobi obraćaš, nit sam odgovorna, nit sam nešto prisutna :lol: .
Ma ništa (boldovano), samo mi dojadilo da jedina tema bude rat klonova..ko u Star Warsu :lol: . Lični utisak, ništa više :lol: .
Jocika, ne sekiraj se, to je u trendu sada :lol: .
Samo da mi se pojavi komsija /da mi stiti ledja :mrgreen:/, pa kad raspaslimo po tim klonovima... ce ih raskloniramo u klonice :manikir: :mrgreen:
:worth::worth::worth::worth:KONACNO NEKO DA LUPI SAKOM OD TASTATURU:lol:!!!!!
Sva sreca!!! :worth: Taman sam hteo ja... nego, zaboravih da nismo na brodu! :prstic: :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back